INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AUSTRIA

Ce umilință! Andrei Ivan și Rapid Viena, MĂCELĂRIȚI în derby-ul Austriei!

FOTO: Facebook Andrei Ivan
FOTO: Facebook Andrei Ivan

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 20:32

Rapid Viena, formația la care evoluază românul Andrei Ivan, a fost umilită în derby-ul istoric cu Austria Viena, 1-6 în deplasare!

Cu fostul oltean doar pe bancă, Rapid Viena a primit pentru prima oară gol în minutul 22. Oaspeții au egalat în minutul 29, dar echilibrul a fost rupt definitiv de eliminarea lui Ljubicic din minutul 33.

Până la pauză, Austria Viena a punctat de nu mai puțin de 3 ori, intrând cu un avantaj colosal, 4-1.

Repriza secundă a fost controlată cu autoritate tot de Austria Viena, gazdele mai punctând de două ori până la final.

Andrei Ivan a fost rezervă neutilizată și a privit de pe bancă cel mai usturător eșec al echipei sale de când joacă la Rapid Viena, chiar contra marii rivale.

Rapid Viena e pe 8 după 18 etape, cu 20 de puncte, în timp ce rivala din oraș e pe 5, cu 27 de puncte. Lider autoritar e Salzburg, cu 48 de puncte.

Vezi și: Adrian Petre, gol fantastic în Danemarca! A reușit azi al 6-lea gol al sezonului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează