INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce veste pentru un tânăr fotbalist cu pașaport românesc din Italia! A fost chemat la antrenamentele primei echipe, care joacă în Serie A

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 14:49

Enrichi Finica, fundaș stânga născut in Republica Moldova, dar cu pașaport românesc, a primit o veste mare la doar două luni după ce a semnat cu Torino.

Fotbalistul de doar 16 ani a fost chemat la antrenamentele echipei mari. Acesta i-a impresionat pe italieni, așa că a fost luat la prima echipă de Walter Mazzari. 

Apărătorul provine de la școala ACS Juniorul, care a împlinit un deceniu de existență. Finica joacă în prezent pentru selecționata Moldovei Under 17. El a fost însoțit la negocieri de patronul școlii, Mihai Trăistaru.

Citește șiMarea speranță a României a ajuns în Serie B! Unde va juca liderul echipei naționale U19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează