INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA / ANTWERP - WAREGEM 5-1

Cea mai bună apărare! ”Bölöni merită felicitat! Îmi scot pălăria! E extraordinar ce a făcut la Antwerp într-un singur an”

Ladislau Boloni
(foto: Guliver/Getty Images)
Ladislau Boloni (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 09:48

Antwerp, fără înfrângere, doar 3 goluri primite în șapte etape. Duminică, a marcat 5 goluri, câte reușise în precedentele 6 runde.

Eliminat împotriva lui Anderlecht, Loți Bölöni a fost suspendat două etape. Primul meci în tribună, cu Waregem. "Ce va mai inventa inteligentul antrenor român? Ce truc va găsi pentru a le vorbi jucătorilor săi?", s-au întrebat jurnaliștii de la Het Nieuwsblad, amintindu-și că, sezonul trecut, într-un moment similar, le-a dat sfaturi băieților în autocarul din parcare, cu toate geamurile acoperite. Deocamdată, n-au descoperit secretul. Dar au remarcat că, și fără antrenor, " Antwerp joacă aproape perfect".

4 victorii și 3 egaluriare Antwerp în primele 7 etape

Într-un start de sezon fără înfrângere (deși a jucat deja cu cele mai bune echipe, Bruges și Anderlecht, un dublu 1-1), Loți are cea mai bună apărare, cu doar 3 goluri primite în șapte etape. Iar duminică, echipa sa a marcat de cinci ori, câte reușise în total în precedentele runde.

4 meciuri fără gol primitare echipa lui Loți Bölöni

Chiar și antrenorul adversarilor a apreciat jocul lui Antwerp: "Bölöni merită felicitat! Îmi scot pălăria! E extraordinar ce a făcut aici într-un singur an. Merită respectul nostru", a declarat Francky Dury la conferință. Antwerp e pe locul 3, și Loți nu mai vrea să piardă play-off-ul și în acest an. Sezonul precedent, l-a ratat în ultima clipă. 

3 echipen-au pierdut niciun meci în actualul campionat belgian: Bruges, Genk și Antwerp 

"La ce calitate avem în echipă și cu Bölöni antrenor, putem încheia acest campionat pe un loc frumos, mult în față"
Ivo Rodrigues, mijlocaș Antwerp

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  17 Septembrie 2018, 12:21

In primul rand felicitari dl.Theodor Jumatate pentru ca a scris corect numele antrenorului.Felicitari Bölöni Laszló pentru munca la aceasta echipa si multe realizari in viitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează