INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Cernat, la primul gol în 2011. Vezi toate evoluţiile stranierilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 13:12

ITALIA (Serie A)

- Cristi CHIVU
- Denis ALiBEC

(Sampdoria - INTER 0-2 // Inter a ajuns pe locul al doilea în Serie A cel puţin o zi, pînă la partida dintre Milan şi Napoli, din această seară. Chivu a revenit printre titularii echipei din Milano după incidentul din meciul cu Bari, când şi-a lovit intenţionat un adversary. Fundaşul român a jucat tot meciul şi a văzut cartonaşul galben în ultimul minut regulamentar)

- Adrian MUTU (Bari – FIORENTINA 1-1 // Mutu a avut o evoluţie modestă şi a fost înlocuit de Cerci, în minutul 68. După 27 de etape, Fiorentina ocupă locul locul 12 în Serie A)

- Bogdan LOBONŢ
- Alexandru PENA

(ROMA - Parma 2-2 // Fără Lobonţ şi Pena, Roma a fost egalată de Parma după ce gazdele au condus până în minutul 74 cu 2-0)

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE

(PALERMO - Udinese 0-7 // Fără Goian şi Melinte, Palermo a suferit cea mai drastică înfrîngere în acest sezon, chiar în faţa propriilor suporteri, după ce Udinese le-a înscris nu mai puţin de 7 goluri fără să le permită să marcheze vreunul. Sanchez (4) şi Di Natale (3) şi-au împărţit reuşitele din tabăra oaspeţilor. De partea cealaltă, Bacinovici şi Darmian şi-au lăsat echipa în 9 oameni după ce au fost eliminaţi în minutul 40, respectiv 60)

- Ştefan RADU (Cagliari - LAZIO 1-0 // Ştefan Radu a fost integralist în meciul cu Cagliari, pierdut din cauza autogolului marcat de Andres Bias, în minutul 40)

- Paul CODREA (BARI - Fiorentina 1-1 // Codrea a debutat pentru noua sa echipă chiar în partida cu echipa lui Adrian Mutu. Mijlocaşul român a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 25)

SPANIA (Primera Division)

- Cristi PULHAC (HERCULES – Getafe  0-0 // Pulhac pare să-şi fi găsit locul în echipa lui Esteban Vigo şi ar fi putut fi integralist dacă nu arbitrul nu l-ar fi eliminat în minutul 90 pentrul cumul de cartonaşe galbene)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian DEAC (SCHALKE - Nurnberg 1-1 // Deac a lipsit din nou de pe foaia de joc a lui Schalke)

- Alexandru IONIŢĂ (KOLN – Freiburg 1-0 // Ioniţă a fost inclus pe foaia de joc a lui Koln, dar nu a jucat nici un minut)

- Ciprian MARICA (Frankfurt - STUTTGART 0-2 // Fără Marica, neinclus în lotul care a făcut deplasarea la Frankfurt, Stuttgart s-a impus în 10 oameni după ce Delpierre a fost eliminat încă din minutul 15. Şvabii au obţinut prima victorie după 4 înfrîngeri consecutive)

- Maximilian NICU (Koln - FREIBURG 1-0 // Max Nicu a fost integralist, dar nu şi-a putut ajuta echipa să plece cu puncte din meciul cu Koln)

TURCIA (Super Lig)

- Gheorghe HAGI (ant)
- Bogdan STANCU (Buyuksehir - GALATASARAY 3-1 // Stancu a început meciul ca titular, dar a fost înlocuit de Hagi în minutul 80, cu Pino. Chiar dacă a deschis scorul prin Baros, Galata a plecat învinsă de Buyuksehir)

- Giani KIRIŢĂ (Bucaspor - BURSASPOR 0-2 // Kiriţă a pierdut de aproape jumătate de an locul în echipa “crododilor” şi nici pentru meciul cu Bucaspor nu a fost convocat. Bursa ocupă a treia poziţie în clasamentul din Super League)

- Florin CERNAT (KARABUKSPOR - Konyaspor 2-1 // Românul a marcat al şaselea gol în acest sezon pentru Karabukspor, deschizînd scorul în partida cu Konyaspor)

PORTUGALIA

- Cristi SĂPUNARU (Olhanense – PORTO 0-3 // Porto nu a întîlnit încă un adversar pe măsură în acest sezon şi se menţine la 8 puncte distanţă de Benfica, locul 2 din Sagres Liga. Săpunaru a început ca titular, dar a părăsit terenul la pauză)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO – Caen 2-2 // Accidentat, Niculae nu a fost apt pentru întîlnirea cu Caen)

- Ladislau BOLONI (Rennes - LENS 2-0 // Boloni nu a putut obţine nici un punct în duelul cu Rennes, echipă pe care a antrenat-o în urmă cu 5 ani)

GERMANIA (2.Bundesliga)

- Emil JULA (COTTBUS – Fsv Frankfurt 2-1 // Rămas singurul român de la Energie, Jula a fost din nou integralist, în victoria obţinută de gazde cu 2-1)

- Sergiu RADU (ALEMANNIA - Hertha 0-5 // Sergiu Radu a fost “aruncat” în joc de abia la pauză, cînd scorul era deja 3-0 pentru oaspeţi. Liderul din 2.Bundesliga nu a dat nici o şană echipei din Aachen)

- Andrei CRISTEA (KARLSRUHER – Ingolstadt 1-4 // Fostul dinamovist, transferat pentru suma de 675.000 de euro, a marcat al treilea gol pentru Karlsruher, în meciul pierdut de echipa sa cu 1-4, pe teren propriu. Românul a intrat în joc în minutul 45 şi a redus din diferenţă cu 60 de secunde înainte de final)

- Mihai TARARACHE (Oberhausen - DUISBURG 0-0 // Accidentat, Tararache a fost indisponibil pentru oaspeţi)

- Florin LOVIN (Union Berlin – TSV MUNCHEN // Mijlocaşul român a fost lăsat pe banca de rezeve pe toată durata întîlnirii)

GRECIA (Super League)

- Bogdan MARA
- Victoraş IACOB

(IRAKLIS - Xanthi 1-1 // Iacob are un sezon fără prea mari realizări, după ce în 16 meciuri a marcat o singură dată, dar a adunat 10 cartonaşe galbene. Drept urmare, atacantul român nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Iraklis, spre deosebire de mara, care a jucat tot meciul)

- Marius NICULAE (PAOK - KAVALA 0-2 // Noul atacant al grecilor de la Kavala a marcat al doilea gol în acest retur de campionat împotriva lui PAOK, în minutul 37, iar 3 minute mai tîrziu a fost avertizat cu un cartonaş galben)   

- Mugurel BUGA (Iraklis - XANTHI 1-1 // În vîrstă de 33 de ani, “Pele” Buga prinde din ce în ce mai greu echipa lui Xanthi şi în meciul cu Iraklis nu a fost chemat nici măcar pe banca de rezerve)

AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Cosmin FRĂSINESCU
- Adrian SCARLATACHE
- Hristu CHIACU
- Adrian PIŢ
- Andrei MUREŞAN
- Stelian STANCU
- Cătălin DOMAN
- Mircea REDNIC (ant)

Inter Baku – KHAZAR 1-3 // Khazar s-a impus uşor la Baku după ce a trecut de Inter cu 3-1, prin golurile lui Piţ, Chiacu şi Parks. După două etape, Chiacu şi-a trecut deja în cont primele reuşite, în timp ce Piţ este la primul gol în Azerbaidjan. Frăsinescu, Scarlatache şi Piţ au fost integralişti, în timp ce Chiacu i-a lăsat locul lui Mureşan în minutul 36. Pe teren au mai intrat Stelian Stancu şi Alexandru Piţurcă. După 22 de etape, formaţia antrenată de Rednic este la 1 punct de liderul Neftci)

ELVEŢIA (Super League)

- Cristi IANU (LUCERNA – Basel 0-1 // Cristi nu a putut să reintre în echipa din Lucerna din cauza accidentării şi colegii săi au ajuns pe locul al treilea, la 8 puncte distanţă de liderul Basel)

- George OGĂRARU (SION – Grasshoppers 2-0 // Locul 5 din Elveţia, Sion, a obţinut o nouă victorie pe propriul teren în faţa celor de la Grasshoppers, cu 2-0, fără ca Ogăraru să fie inclus pe foaia de joc)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Nijmegen - UTRECHT 1-1 // Neşu a lipsit de la oaspeţi în partida cu Nijmegen, terminată la egalitate, scor 1-1)

FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Istres - ANGERS 1-1 // Keşeru a intrat pe teren în minutul 69, înlocuindu-l pe Charbonnier, la scorul de 1-1)

ITALIA (Serie B)

- Adrian STOIAN (PESCARA – Albinoleffe 2-0 // Adi Stoian nu a fost inclus în lot)

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (STANDARD - Mechelen 3-0 // Standard alternează evoluţiile slabe cu rezultatele pozitive şi în meciul cu Mechelen echipa lui D’Onofrio s-a impus cu 3-0 fără ca Grozav să fie inclus în lot)

ANGLIA (Premier League)

Gabriel TAMAŞ (Stoke - WBA // partida se va disputa diseară, de la ora 22.00)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează