INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA 2

CHAMPIONSHIP // Reading - Charlton 0-2 » George Puşcaş a dat-o în bară! Trei şuturi, zero goluri

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2019 19:18

Atacantul român George Pușcaș a avut trei ocazii bune de a deschide scorul, dar le-a ratat pe toate, nimerind la 0-0 transversala. A scăzut după pauză, când The Royals au cedat pe contraatac, şi n-a contat deloc.

George Puşcas şi-a frânt azi seria de cinci meciuri fără eşec în toate competiţiile cu Reading, împiedicându-se acasă de Charlton (0-2). Atacantul român a oferit o evoluţie cu două feţe înaintea "dublei" cu Spania şi cu Malta din preliminariile Euro 2020. O repriză solidă, cu oportunităţi şi realizări, şi cealaltă slabă, în care, la fel ca toată echipă, a fost depăşit de situaţie, a dispărut treptat din joc, dar a fost păstrat pe teren până la capăt.

Trei şuturi, zero goluri

Revenit între titulari, după ce a fost menajat marţi în Cupa Ligii Angliei, Puşcaş s-a mişcat bine şi a avut trei ocazii importante de gol până la pauză. Cea mai mare în minutul 20, când a reluat din marginea careului mic în bara transversală. Tot o bară a nimerit şi în meciul de debut, 1-2 cu Hull! S-a demarcat, a cerut mingea în careu, a mai trimis două şuturi: unu prins de portar, altul puţin pe lângă ţintă, contribuind şi la faza defensivă.

Nota 5 în Get Reading

Scenariul s-a schimbat radical în repriza secundă, fără inspiraţie, mingi utile şi situaţii de poartă. Charlton a profitat şi a marcat norocos după o minge deviată pe colţul lung şi apoi dintr-un penalty, iar Puşcaş n-a putut reacţiona. Cotidianul Get Reading i-a dat doar nota 5. "A irosit o mare şansă în prima parte, când nu a reuşit să îl învingă pe portar dintr-o poziţie favorabilă. Ar fi trebuit să joace mai bine!", au comentat critic englezii.

Vezi AICI clasamentul și programul din Championship!

404minute a jucat George Puşcaş pentru Reading în Chamionship şi Cupa Ligii Angliei, marcând trei goluri

Reading - Charlton 0-2

  • Au marcat: Leko 51, Taylor 80 pen.

Reading: Rafael, Yiadom (Boyé 65), Morrison, Moore (c), McIntyre, Richards (Méïté 65), Pelé (Barrett 81), Ejaria, Swift, João, Puşcaş
Rezerve: Virgínia, Rinomhota, Adam, Osho 

Charlton: Phillips, Purrington, Lockyer, Pearce (c), Solly, Cullen, Field (Pratley 74), Gallagher, Williams (Aneke 63), Taylor, Leko (Hemed 81)
Rezerve: Amos, Sarr, Oztumer, Lapslie

Spectatori: 16.906 (2.144 ai oaspeților)

vezi și:

Vlad Chiricheș pleacă pe 10 milioane de euro: „S-au întâlnit ieri la Milano şi au bătut palma”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează