INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Chin în China » Echipa lui Contra continuă să sufere: doar 2-2 cu penultima clasată

După Dan Petrescu (Sainty), învins miercuri, Contra a suferit și el ieri // Foto: AFP
După Dan Petrescu (Sainty), învins miercuri, Contra a suferit și el ieri // Foto: AFP

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2015 00:00

Condusă cu 1-0, R&F a întors la 2-1, dar a fost egalată în final. Și mai coboară un loc în clasament: de pe 10 pe 11.

Cosmin Contra nu găsește încă soluțiile potrivite pentru revigorarea lui Guangzhou R&F. Echipa lui n-a mai pierdut ieri, ca etapa trecută, însă continuă să se chinuiască. Doar 2-2, în deplasare, cu penultima clasată, Guizhou Renhe. Al 11-lea meci fără victorie în ultimele două luni și jumătate!

Pînă la pauză, R&F n-a existat în faza ofensivă. Iar în apărare au salvat-o barele. Una în debut, alta la penalty-ul irosit de Misimovici (20). Norocul i-a părăsit pe oaspeți în minutul 61, cînd Ricardo Santos a înscris cu capul, în urma unei lovituri libere: 1-0.

Reacția lui Guangzhou? Impresionantă! Două ocazii, două goluri! Olare, în minutele 70 și 75. Însă finalul a fost iarăși dezastruos. Ca și la 2-3 cu Shanghai SIPG, R&F a fost egalată în minutul 88: bară Misimovici, reluare Ricardo Santos: 2-2. Și Contra coboară de pe 10 pe 11 în clasament.

6 eșecuriși 5 remize are echipa lui Cosmin Contra în ultimele două luni și jumătate

28 iunie 2015e data singurei victorii înregistrate de R&F în ultimele 12 etape

Alte știri din China:

Tănase, învins și "îngălbenit"

Nici lui Cristi Tănase nu-i merge bine în China. Al doilea meci fără victorie în tricoul lui Tianjin Teda: 1-2 cu Shanghai SIPG, după 1-1, etapa trecută, cu Shanghai Shenhua. Ex-stelistul a fost integralist și-a încasat un cartonaș galben în minutul 17.

Bicfalvi, assist la debut

Proaspăt transferat de la Volin Luțk, Eric Bicfalvi a îmbrăcat în premieră tricoul lui Liaoning Whowin în deplasarea cu Changchun Yatai. Ex-stelistul a fost introdus la pauză și a oferit pasa decisivă la golul egalizator al lui Yang Chaosheng (68). Dar Liaoning a pierdut, scor 1-2.

Robinho la Evergrande

După Paulinho, adus de la Tottenham, Guangzhou Evergrande a mai luat un jucător brazilian: Robinho. Adus la solicitarea antrenorului Felipe Scolari, care l-a pregătit și la "națională", fostul atacant al lui Real, Man. City și Milan, 31 de ani, a semnat un contract pe 6 luni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează