INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chin la Dublin! » Chivu a fost zăpăcit de adversari

Chivu a evoluat 180 de minute în 24 de ore la Dublin Super Cup
Chivu a evoluat 180 de minute în 24 de ore la Dublin Super Cup

Articol de - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 21:17

Fundaşul lui Inter nu a scăpat de critici după turneul irlandez, picînd repetiţia generală pentru Supercupa de sîmbătă cu Milan.

Chivu a avut un week-end încărcat în Irlanda. În numai 24 de ore, fundaşul român a jucat 180 de minute la Inter, la Dublin Super Cup, cu Celtic şi Manchester City. Dacă sîmbătă Samaras l-a solicitat serios, duminică Dzeko i-a scos sufletul, apărarea Interului fiind găurită de City (3-0).

Surprins de pasa lui David Silva pentru Dzeko, care l-a pierdut pe drum şi a înscris golul doi, fundaşul român a primit nota 5,5 în Gazzetta dello Sport: "OK în prima repriză, s-a remarcat prin intervenţii preţioase. Apoi, Dzeko l-a luat în primire, năvălind în spatele lui şi Chivu şi-a pierdut siguranţa".

Agenţia fcinternews.it a întărit impresia: "Bun în duelurile unu la unu. Dar neatent la fazele rapide, în care trebuia să lase adversarii în ofsaid, cum s-a întîmplat la golul de 2-0". Şi Sportmediaset a tras concluzia: "Defensiva în 3 încă nu merge şi e dependentă de Samuel".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
sorinolariu
sorinolariu  •  02 August 2011, 16:45
Postat de kily pe 02 August 2011, 13:21

Este o catastrofa! De ani buni... Ne pierdem timpul si numai pomenindu'i numele! Un looser de milioane, ce a mintit fotbalul inca de la 24 de ani. Cred, tatal sau se rasuceste in mormant...

Looser e una, loser e alta. Te rog nu mai folosi neologisme din astea daca nu le intelegi sensul. Mersi. PS: Ai vrea tu sa fi la fel de loser precum Cristi.

sorinolariu
sorinolariu  •  02 August 2011, 16:45
Postat de lucell pe 02 August 2011, 14:34

Parerea mea ca si a tuturor celor care au comentat mai jos e aceeasi, Chivu a pacalit fotbalul multi ani la rand. Noi am crezut in el ca intr`un stalp si el de fapt era o masea stricata. Pacat , imi pare rau dar el a avut performante in fotbal datorita unor conjucturi favorabile nu pt ca a avut o anumita valoare.

Amice, poti pacali fotbalul la steaua sau dinamo, acolo unde fotbalul e pacalit incepand de la patroni, manageri si impresari pana la fotbalisti si pipitze de fotbalisti. Drept dovada unde a ajuns fotbalul romanesc. Nu poti pacali fotbalul in Italia, Olanda, Anglia sau Spania. Acolo patronii nu au ca tzel sa apara toata ziua pe sticla la ore de maxima audienta, ci castigarea de trofee si de bani. Ori asta nu se poate face avand in teren pacalici, ci numai profesionisti. Mutu a zburat invartindu-se din fotbalul englez doar fiindca a facut aroganta cu trasul pe nas.

sorinolariu
sorinolariu  •  02 August 2011, 16:38

Cristian Chivu este de departe cel mai titrat fotbalist roman. Nume ca Dobrin, Hagi sau Mutu palesc pe langa numele sau. In 2010 a luat cu Inter tot ce se putea lua, cinci trofee intr-un an. Niciun alt fotbalist de la noi nu se mai poate lauda cu o cariera atat de lunga si de fructuoasa. Ajax Amsterdam, AS Roma si Inter sunt echipe la care nimeni din fotbalul romanesc nu indrazneste sa viseze ca va juca vreodata. Nici macar regii sau briliantele de la Galatasaray sau Cesena. Problemele lui Chivu au aparut dupa accidentarea la cap de acum cativa ani. Oricum, ramane un om de baza la Inter. Iar el joaca impotriva unor fotbalisti adevarati, nu impotriva unor panarame din liga lui Mitica.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează