INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SHERIFF - TOTTENHAM

Chiricheş a vorbit pentru site-ul lui Tottenham despre meciul cu Sheriff » Ce a spus fostul stelist

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 13:25

Vlad Chiricheş are mari şanse să fie titular în partida pe care Tottenham o dispută astăzi pe terenul lui Sheriff Tiraspol.

Fostul fundaş al Stelei nu crede că echipa sa se va încurca în această seară, deşi spune că moldovenii nu au o formaţie slabă.

"Mă bucură jocul din meciul cu Aston Villa şi sînt mîndru că am intrat pentru prima dată ca titular în Premier League.

Cred că şi jocul cu Sheriff va fi bun şi cred că vom cîştiga, pentru a termina primii în grupă. Eu am mai jucat cu Sheriff, chiar dacă a fost doar un amical.

Au o echipă decentă, aşa că trebuie să fim puternici", a declarat Vlad Chiricheş, potrivit site-ului oficial al clubului londonez.

Sheriff Tiraspol - Tottenham Hotspur se joacă în această seară, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
burzescu
burzescu  •  25 Octombrie 2013, 10:35

Eu sunt fan Tottenham de cativa ani, Chiriches pare ca se integreaza OK, insa marea lui problema e ca vine de la echipe unde a fost capitan, si ii place sa fie vioara intai la mijlocul terenului - cel putin asa il vad unii fani Spurs. Spre exemplu, faptul ca un jucator de 8 milioane de lire vrea sa dea gol, in loc sa stea in banca lui in aparare, si atacanti pe care clubul a dat mult mai multi bani stau si se uita la el... nu prea da bine cu AVB. Oricum Vertonghen, care e si el aparator, a dat aseara gol - cred ca Andre isi cam roade unghiile acuma cu Defoe si Adebayor, cel din urma fiind motivul pentru care lui Marica nu i s-a facut o oferta, asa cum se pare ca mergeau lucrurile.

dumne_zeu
dumne_zeu  •  24 Octombrie 2013, 17:22
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Octombrie 2013, 14:17

Camilele te asteapta ...Fatza de Cal ...sa te duci cu maseratti ...e plin desertul de cei ca tine ...

bravo lui ca are maseratti,a jucat bine pt Steaua si a ajuns la o echipa foarte buna din Anglia unde castiga foarte bine...mult succes Chiriches ,joaca tu bine la Tottenham si echipa Romaniei si sa-ti cumperi Bugatti Veyron !!!

sadim3ro
sadim3ro  •  24 Octombrie 2013, 15:46

parerea mea, daca nu uita ca e fundas inainte de toate poate ajunge un jucator important in europa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează