INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Chiricheș nu știe dacă rămâne la Napoli » Când ar putea pleca și condițiile de care depinde transferul

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 10:25

Chiricheș sau Tonelli ar urma să plece de la Napoli după play-off-ul Ligii Campionilor - a spus jurnalistul Giovanni Scotto la TV Luna.

Vlad Chiricheș a fost declarat "netransferabil" de antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri. "Pentru moment!", pretinde jurnalistul italian Giovanni Scotto.

Specialistul pe mercato al cotididianului Il Roma a aflat că azzurrii ar putea face unele shimbări, totuși, în defensivă. "Unul dintre fundașii centrali, mă refer la Chiricheș sau Tonelli, va fi foarte probabil vândut. Dar nu acum, ci după play-off-ul Ligii Campionilor", a comentat Scotto în cadru unei emisiuni găzduite de TV Luna. Și mai ales dacă alb-albaștrii ratează intrarea în grupele Ligii.

Chiricheș oricum nu intră în calculele lui Sarri pentru primul unsprezece. Iar o competiție în minus ar însemna și mai puține ocazii de a juca.

Aceasta e și marea nemulțumirea a românului, exprimată în urmă cu mai bine de-o lună, când a cerut să fie lăsat să plece în Turcia, la Galatasaray.

Dacă Galata nu pare să mai fie o variantă, a rămas în picioare interesul Sampdoriei. Antrenorul Marco Giampaolo încă nu i-a găsit un înlocuitor pe măsură lui Skriniar, transferat la Inter, și așteaptă în continuare un semnal de la Napoli pentru Chiricheș. 

7.000.000 €a costat-o pe Napoli transferul românului de la Tottenham

14 apariții avut Chiricheș sezonul trecut în Serie A (38 posibile). A dat două goluri

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Iulie 2017, 14:39

Dar de fotbal cand se mai apuca si Chiriches? Ca am vazut ca s-a lasat de ani de zile, tot incearca astia pe la Nationala sa il relanseze dar degeaba...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează