INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

EXCLUSIV // VIDEO Comentariu sarcastic la adresa lui Chiricheș, înainte de mutarea la noua echipă: „Pe vremuri, căpitanul naționalei mergea la Real Madrid, nu la Cremonese”

Vlad Chiricheș / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Vlad Chiricheș / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 10:57 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 11:49

Victor Becali, fostul impresar al lui Vlad Chiricheș, a comentat, în direct la GSP Live, mutarea fundașului de 32 de ani de la Sassuolo la Cremonese, formație nou-promovată în Serie A.

Relația dintre Victor Becali și Vlad Chiricheș nu mai e de mult una apropiată, după ce stoperul a ales să-și schimbe impresarul în momentul în care frații Becali se aflau în spatele gratiilor. Impresariat în prezent de Pietro Chiodi, Chiricheș va semna în orele următoare cu Cremonese, mutare care a provocat o reacție fără ocolișuri a agentului român.

Victor Becali: „Pe vremuri, căpitanul naționalei mergea la Real Madrid, nu la Cremonese”

Văd că Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, merge la Cremoese. Înainte, căpitanul naționalei se ducea la Madrid! (n.r. - Gică Hagi la Real) Asta e! Cam acolo suntem cu fotbalul. Nu vorbesc despre cine e impresarul lui. 

Îmi place de Răzvan Marin, sunt amic cu taică-su. Se vorbea de Milan, dar e la Empoli! Am eu ceva cu el? M-aș fi bucurat să ajungă la Milan, dar e la Empoli. 

Noi discutăm de locul unde suntem, nu dacă jucătorii sunt cu noi (n.r. - firma de impresariat a fraților Becali) sau nu. Și cei pe care i-am dus la Parma (n.r. - Man și Mihăilă) sunt în Serie B. Nu e o realitate?”, a declarat Victor Becali, la GSP Live.

1,8 milioane de euroe cota de piață a lui Chiricheș, conform Transfermarkt

Vlad Chiricheș se transferă la Cremonese

Vlad Chiricheș se pregătește să semneze cu nou-promovata Cremonese. Transferul se încheie până duminică. 

Chiar dacă Vlad mai avea contract cu Sassuolo până în 2023, acesta  va ajunge la altă echipă din prima ligă a Italiei. Fundașul central în vârstă de 32 de ani semnează pe două stagiuni cu nou-promovata Cremonese. La un moment dat, căpitanul naționalei blocase negocierile, susținând că trebuie să rezolve probleme personale, însă Sky Sport și Gazzetta dello Sport au confirmat că tranzacția se va realiza.

Stoperul, plătit la Sassuolo cu 800.000 de euro anual, al treilea salariu la echipă, vine în acest week-end în Lombardia pentru vizita medicală și parafarea actelor. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Chiricheș pleacă de la Sassuolo! Italienii anunță că transferul e aproape rezolvat

Radu Drăgușin nu vrea în Serie B » Frânează transferul lui Cambiaso la Juventus

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  03 Iulie 2022, 12:14
Postat de corectorul pe 01 Iulie 2022, 13:48

Da, dar era transferat si la Real Madrid si la Barcelona. Castiga si trofee europene cu echipe mediocre (precum Galata, ceea ce face ca trofeele sa fie si mai pretioase, infinit mai greu de obtinut decat cu echipe mari). In plus, capitatul echipei nationale , Hagi evident, era introdus de catre FIFA si in echipa lumii (primii 11 jucatori ai camp mondial din 94) si playmakerul camp mondial din 94, tot de catre FIFA. Acelasi capitan al nationalei, Hagi, a fost ales si intre primii 100 de fotbalisti care au jucat vreodata fotbal pe pamant si intre primii 10 cei mai valororsi decari din lume din intreaga istorie a fotbalului. Evident, acela era, este si va ramane Regele fotbalului nostru, un altul de valoarea sa nu va mai vedea Romania in urmatoarele sute de ani.

Nu il compar pe Chiriches cu Hagi ca nu sunt ***. Doar puneam intr-o alta perspectiva declaratia lui Victor Becali.. O rautate gratuita in opinia mea..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  01 Iulie 2022, 16:55
Postat de AlessandroNesta pe 01 Iulie 2022, 13:17

Pe vremuri capitanul echipei nationale mergea la Brescia in serie B..

Haha... Like!

corectorul
corectorul  •  01 Iulie 2022, 15:47
Postat de brentford pe 01 Iulie 2022, 13:48

Nu este 24 din 24,ca nu stau astia in redactie ca Iosif si clonele lui pe forum. Am dat doar un exemplu meciul de rugby,dar avem zi plina la Wimbledon si sunt si alte sporturi de care unii cititori ar fi interesati. Acum tine si de cum educi cititorii,din cate am observat foarte multi sunt reticenti la "stiri" cu si despre Prodanca,fiica-sa si alte balerine. Daca tu esti de acord de modul in care profeseaza redactia gesepe asta e alta treaba. Eu unul mi-am spus punctul de vedere.

Nu se pune problema ca as prefera un fel sau altul in care isi face GSP treaba. Pur si simplu cautam un raspuns obiectiv si realist. Si raspunsul este fix asta, anume ca o astfel de publicatie functioneaza 24 din 24 ore pe zi si trebuie sa tina permanent cititorii aproape. Or, daca s-ar rezuma strict la informatiile sportive si tehnice (prezentare evenimente sportive, comentarii, descriere etc.), atunci, pe de o parte, ar epuiza toate informatiile in cateva ore, restul orele din zi ramanand neacoperite cu informatii, caci nu sunt suficiente evenimente sportive astfel incat sa scrie despre astea o data la cateva minute, iar pe de alta parte ar pierde o masa mare de cititori, intrucat nu sunt f multi interesati de astfel de detalii tehnice despre evenimentele sportive. Toate redactiile publicatiilor online din lume procedeaza la fel, isi completeaza informatiile strict sportive cu cele conexe lumii sportului. Si asta din motivul ca cititorii sunt in realitate consumatori de astfel de informatii, fiind direct interesati de tot ce reprezinta viata sportiva si extrasportiva a celor implicati in sport (practic viata extrasportiva a respectivilor se imbina cu cea sportiva astfel incat rezulta un tot unitar de care este interesat fanul cititor). Ar fi o ipocrizie sa nu recunoastem ca marea majoritate a fanilor sunt interesati de tot ce tine de viata sportiva si extra a sportivilor. Inclusiv noi acum comentam la un articol de genul asta, dovedind ca suntem interesati si de astea.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează