INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTI, 4 ETAPE

Chivu a scăpat cu un meci de suspendare

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Căpitanul "naţionalei" a fost judecat ieri cu clemenţă de Judecătorul Sportiv, după incidentele din finala Cupei Italiei. Chivu nu va sta decît o partidă pe tuşă pentru gesturile obscene făcute la adresa suporterilor Romei în finalul partidei cîştigate miercuri de Inter cu 1-0, în timp ce Totti a primit 4 jocuri suspendare.

 

Căpitanul echipei lui Ranieri a fost pedepsit pentru faultul grosolan comis asupra lui Balotelli, ca reacţie la provocările atacantului interist. Fundaşul român şi-a cerut de altfel şi scuze pentru reacţia sa, cauzată, cum a declarat agentul Victor Becali, de primirea ostilă şi insultele tifosilor Romei, care i-au strigat "mai bine mureai în ianuarie".

 

Nervos, Chivu le-a arătat degetul mijlociu de la ambele mîini fanilor de la Tribuna Tevere şi şi-a dus mîna la organele genitale. Pentru proteste, şi Balotelli a luat un meci suspendare, în timp ce Lele Oriali, oficialul interist care a înjurat brigada de arbitri, a fost suspendat pînă pe 30 iunie şi amendat cu 15.000 de euro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  11 Mai 2010, 15:52

Nu cred ca conteaza daca ne uitam la Totti. Dupa ce l-a 'omorat' pe Balotelli in cupa a jucat bine mersi in campionat ,marcand cele 2 goluri.

 •  10 Mai 2010, 17:42

In Italia conteaza suspendarile din Cupa pentru campionat? Ar fi interesant de stiut pentru ca mai e doar o etapa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close