INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chivu e nemulţumit cu noul contract propus de Inter: ”Ne îndreptăm spre divorţ”

Chivu s-ar putea despărţi în cele din urmă de Inter Foto: Getty
Chivu s-ar putea despărţi în cele din urmă de Inter Foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 21:14

Impresarul Ioan Becali susţine că distanţa între cerere şi ofertă e mare: ”Clubul nu ne-a satisfăcut solicitările”.

Tratativele pentru prelungirea contractului lui Chivu la Inter au intrat în impas. Noul angajament propus de patronul Moratti e departe de pretenţiile sale. "Diferenţa între ce am cerut şi ce ni s-a oferit e mare. Din respect pentru club şi pentru noi, aşteptăm o altă ofertă. În caz contrar, putem spune că Inter a optat pentru divorţ", a comentat ieri impresarul Ioan Becali.

Diferenţa la care se referă impresarul e la bani. Actualul acord, scadent în vară, îi garantează fostului căpitan al "tricolorilor" 5,5 milioane de euro net anual. Cel nou e de numai două milioane de euro pe sezon. Pentru că altfel, încă doi ani de contract, cu opţiune pentru un al treilea, reprezintă tot ce-şi poate dori un jucător care în octombrie face 32 de ani.

Dacă se va ajunge în cele din urmă la "divorţ", Chivu nu disperă. Becali susţine că are deja o ofertă mai bună pentru el, "din străinătate". Cel mai probabil, de la Ajax, pentru care a mai jucat în perioada 1999-2003 şi unde antrenorul Frank de Boer, a şi declarat-o, îl aşteaptă cu braţele deschise.

3,5 milioane de euro ar pierde Chivu dacă acceptă noul contract pe doi ani propus de Inter

15 milioane de euro a plătit Inter în 2007 pentru a-l transfera pe Chivu de la AS Roma

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
lumpy666
lumpy666  •  16 Mai 2012, 09:10

CHIVU ce sa mai spunem si de el este pur si simplu un jucator TERMINAT!!!La 32 de ani e gata ar fi cam cazul sa recunoasca si el si sa se uite in stanga si in dreapta ca nici EL ca si cum nici alti jucatori NU mai fac fata in IL CALCIO si CHL vezi si cazurile de la MILAN: NESTA si GATTUSO etc ,dupa o anumita varsta DACA esti INTELIGENT te retragi la o echipa dintr-un campionat cu o turatie mai mica gen cel din OLANDA unde NU e rusine sa joci si in plus acolo nici nu te accidentezi in halul ala cum poti pati in ITALIA!!!Cu parere de rau dar timpul lui CHIVU e la sfarsit sa NU uitam ca el a debutat in nationala lui IENEI in 2000 acum 12 ani cu mult timp in urma!!!!!!!!!!!!!

myke82
myke82  •  15 Mai 2012, 13:21

De unde mai ia Chivu 2 mil. Euro/ sezon la cum joaca? Sa fim seriosi, nu mai este jucatorul de acum cativa ani. Mai bine i-ar pupa mainile patronului Morratti ca ii mai prelungeste contractul.

nicolaiec
nicolaiec  •  15 Mai 2012, 11:16

Sper ca e o gluma ca Chivu, un jucator ce a pendulat intre accidentari si cartonase rosii cu iesiri nervoase de neinteles, sa fie platit cu 5.5 milioane de euro pe an. 2 milioane de euro mi se pare o oferta mult prea rezonabila pentru un jucator de 32 de ani, ce joaca cat si cum joaca chivu. Parca in UCL se spunea ca e bulevard pe zona lui Chivu, cine crede el ca il mai ia si ii da peste 2 milioane, la 32 de ani si cu jocul lui ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează