INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERNAZIONALE MILANO

Chivu, ignorat de colegii de la Inter

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2009 00:00

Chivu nu este prea bine văzut de colegii săi de la Inter. Potrivit sondajului de opinie făcut de "Gazzetta dello Sport" printre cei 25 de jucători din lotul lui Jose Mourinho, care au fost puşi să-i indice pe primii trei din acest sezon, căpitanul "naţionalei" n-a primit nici un vot!

În aceeaşi postură s-au găsit alţi 11 "nerazzurri", între care Stankovici, Materazzi, Cruz, Vieira şi Crespo. Cele mai multe opţiuni le-a adunat Ibrahimovici (51), iar cei mai buni aleşi de Chivu au fost, în ordine, Maxwell, chiar rivalul său ca fundaş stînga, Ibrahimovici şi Julio Cesar. Dintre fundaşii campioanei Italiei, doar Chivu, Materazzi şi Rivas n-au adunat deloc puncte, iar din echipa-tip numai Cristi şi Dejan Stankovici n-au fost votaţi de nici unul dintre coechipieri.

Clasament
1. Ibrahimovici    55p
2. Julio Cesar    42
3. J. Zanetti    21
4. Maicon    12
5-9. Cambiaso    3
    Muntari    3
    Cordoba    3
    Maxwell    3
    Burdisso    3
    Samuel    3
11-12. Santon    2.
    Toldo    2
13-14. Balotelli    1
    Orlandoni    1
15-25. Bolzoni, CHIVU, Crespo, J. Cruz, Jimenez, Mancini, Materazzi, Obinna, Rivas, Stankovici şi Vieira 0p.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
 •  05 Iunie 2009, 15:46

Buna ziua.Sunt convins ca Cristan Chivu este un jucator foarte valoros.Inter este o echipa valoroasa si cred ca concurenta este foarte mare.Multumesc.

 •  05 Iunie 2009, 04:35

Cite puncte il despart pe Chivu de locul 5 % Intreb pentru ca as vrea sa fiti obiectivi, dar nu e cazul vostru, scorpiilor ! :)

 •  04 Iunie 2009, 23:03

va salvati cu dl.dle vochin andreias buzarin georgescu,etc. ca daca n-ar fi ei cu bombele,cu papucii aceeia si cu mesajele cu spam,nu ati fi nici macar in primele 10 situri de sport din romania.exclude-tii pe ei din site si propuneti cititorilor un sondaj tip:care sunt primele 3 site-uri de sport din romania?veti fi cu siguranta in lupta pt retrogradare

Vezi toate comentariile (16)
Comentează