INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRAMA CĂPITANULUI

Chivu s-a temut că nu se va mai trezi după operaţie!

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Mărturie impresionantă a lui Chivu, care a rememorat în "Gazzetta dello Sport" clipele teribile prin care a trecut după grava accidentare la cap.

 

"M-am gîndit. Crstian, acum o să-ţi deschidă capul. Şi dacă ţi se întîmplă ceva rău? Adelina şi Natalia cum o să se descurce dacă viaţa ta nu va mai fi  la fel ca înainte? Va mai fi fotbalul viaţa ta?"


Căpitanul "naţionalei" a oferit un răspuns cutremurător de emoţionant la întrebarea de ce ţi-e fică în viaţă: Înainte de 6 ianuarie, aş fi replicat '"ă nu se întîmple ceva rău Nataliei". După acea dată mi-a fost teamă că n-o să-mi mai fie frică pentru fetiţa mea".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  06 Februarie 2010, 17:14

sanatate

 •  06 Februarie 2010, 17:09

bafta in continuare !!! esti jucatorul meu favorit sper sa revii cat mai repede la forma maxima ! si sa iei liga campionilorcu inter :P ca la nationala din pacate nu prea mai ai sanse sa ajungi sus ca nu mai ai timp :(

 •  06 Februarie 2010, 16:54

n avea cum sa nu se mai trezeasca, pt ca nu are si nu si prea foloseste creierul ala putin din cap, are 2 neuroni, minte putina si odihnita la fel ca toti fotbalistii

Vezi toate comentariile (10)
Comentează