INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ciao, Sapu! » Cristi Săpunaru spre Serie A: "Lazio ar putea fi viitoarea lui echipă"

Săpunaru (prim-plan, într-un meci cu Real) a primit 23 de cartonaşe galbene şi unul roşu în Spania // Foto: Guliver/GettyImages
Săpunaru (prim-plan, într-un meci cu Real) a primit 23 de cartonaşe galbene şi unul roşu în Spania // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 13 iunie 2013 21:51

Deşi e pe lista de priorităţi a lui Betis, cotidianul spaniol As susţine că "aproape sigur, fundaşul român îşi va continua cariera în Italia".

După un singur sezon la Zaragoza, Săpunaru se desparte şi de clubul aragonez, retrogradat în Segunda, şi de Spania. Jurnaliştii iberici nu cred că fundaşul dreapta în vîrstă de 29 de ani va semna cu Betis Sevilla, care îl momeşte de cîteva săptămîni, ci se va îndrepta spre Italia.

"Aproape sigur, românul îşi va continua cariera în Serie A", anunţă cotidianul As, precizînd că va fi coechipier cu Ştefan Radu: "Dintre toate cluburile care-l curtează, Lazio are cele mai mari şanse să-l achiziţioneze. Lazio ar putea fi viitoarea lui echipă".

Săpunaru, pentru care s-a interesat şi PSV Eindhoven, va ajunge gratis la clubul roman. Şi va cîştiga în jur de un milion de euro anual. Cu 300.000 de euro mai mult decît la Zaragoza.

Radu refuză. Şi Petrescu?
Lazio n-a acceptat oferta făcută de Fenerbahce pentru Ştefan Radu, 7 milioane de euro, anunţînd că preţul corect este de minimum 12 milioane. Dacă nu are un fundaş român, clubul turc vrea antrenor român. Fener se gîndeşte la Dan Petrescu, propus la Istanbul de Jorge Mendes, impresarul lui Mourinho, Ronaldo şi Falcao.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
forumeer
forumeer  •  14 Iunie 2013, 04:07

Sigur renunta Lazio la Konko pt Sapunaru:))))))))).

tigruzzu
tigruzzu  •  14 Iunie 2013, 03:52

23 de cartonașe într-un sezon??????? Ia mai verificați!...

tigruzzu
tigruzzu  •  14 Iunie 2013, 03:51

Dan Petrescu nu poate pleca de la Dinamo Moscova, fiind legat de niște clauze. Punct.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează