INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Cicâldău și Moruțan au zilele numărate la Galatasaray! Unde ar putea ajunge + singura șansă de a continua la Istanbul

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău
Foto: Imago
Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 17:56 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 18:29

Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (23) au făcut un sezon modest în tricoul celor de la Galatasaray, iar turcii ar fi deciși să scape de cei doi mijlocași români în această vară.

Internaționalii români nu au reușit să se adapteze la fotbalul din Turcia și au dezamăgit conducerea clubului, care este pregătită să se despartă de fotbaliștii care au costat peste 10 miliaone de euro.

Ce nebunie! Trabzonspor a câștigat primul titlu după aproape 40 de ani » Fanii au intrat pe teren înainte de finalul meciului
TURCIA
Ce nebunie! Trabzonspor a câștigat primul titlu după aproape 40 de ani » Fanii au intrat pe teren înainte de finalul meciului

Cicâldău și Moruțan, OUT de la Galatasaray

Potrivit Fotomac, cei doi ar urma să fie vânduți sau împrumutați în vară. Posibila destinație pentru Olimpiu Moruțan este Rangers, echipă la care ar deveni coleg cu Ianis Hagi. Alexandru Cicâldău ar urma să meargă la Sampdoria, echipă care a oferit deja 10 milioane de euro pentru transfer.

Cei doi internaționali au o singură șansă să rămână la gruparea „Cim-Bom-Bom”, să-l impresioneze pe viitorul antrenor. Domenec Torrent urmează să fie demis, iar înlocuitorul lui va decide soarta românilor.

Cicâldău și Moruțan, criticați constant în Turcia

Românii sunt printre cei mai criticați jucători din lotul lui Galatasaray în acest sezon groaznic pentru echipa turcă. Levent Tüzemen, un jurnalist turc, a avut un mesaj tăios împotriva celor doi la postul de televiziune A Spor: „Ar trebui să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pentru a-i aduce aici pe cei doi români”.

„Nici nu-ți dai seama când joacă și când nu joacă. N-ar trebui să fie atât de ușor să porți tricoul lui Galatasaray. Acesta este cuvântul meu adresat celor care au plătit 6,5 milioane de euro pentru jucătorul român”, a fosr reacția altul jurnalist turc la adresa lui Cicâldău.

VIDEO Giovanni Becali, despre Moruțan: „E un blocaj, nu știe engleză!”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Liverpool, aproape să semneze cel mai profitabil contract din istorie
LIVERPOOL
Liverpool, aproape să semneze cel mai profitabil contract din istorie
Ancelotti, așa cum nu l-ai mai văzut » Dans pe muzică latino după câștigarea La Liga cu Real Madrid
REAL MADRID
Ancelotti, așa cum nu l-ai mai văzut » Dans pe muzică latino după câștigarea La Liga cu Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  02 Mai 2022, 10:17

Asta este! Este și vina lor pentru ca vor sa plece cu toată inima lor. Nu fac performațe dar așteaptă sa plece afară. Toți mucioșii pe la tv spun ca vor sa plece și ei au legat 3 pase și 2-3 goluri frumoase. Apoi aberează ca se vad în Anglia, Spania sau Italia. Când defapt maxim ajung în Arabia sau Turcia. Tot aud de Turcia, mai fraților aia au mai mulți banii ca noi. Dar sunt la fel de proști ca noi, se laudă la fel ca noi cu ani 90. De atunci nu mai pot scoate capul de la cutie, dar vine Șumudică și ne vrăjește ca ce campionat este acolo sau Arabia. După mine echipele din România pot bate echipele din Turcia oricând și oriunde. Și atunci întreb, oare de ce pleacă jucători acolo tineri? Te duci stai pe bancă 1 an di după ca să fie umilință mare ii pune și pe lista de împrumuturi. Ii vezi pe undeva în ligi inferioare, iar ei sunt jucătorii de echipă națională. Aceste vânzări de jucători din România devin banale. Vindem la norma, parca sunt pui de carne. Acești copii ar creste în România dacă ar avea jucători cu personalitate lângă ei. Pai ma uit la Craiova și fcsb. Nimic ce să-i ajute! Cei personalitate este Screciu revenit și vrea sa plece.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează