INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Cine îl va păzi pe Mutu! » Noul antrenor al lui Ajaccio a făcut 8 luni închisoare

Courbis e considerat un foarte bun tehnician, însă nu are nici un trofeu în Hexagon, deşi a antrenat la Bordeaux şi Marseille
Courbis e considerat un foarte bun tehnician, însă nu are nici un trofeu în Hexagon, deşi a antrenat la Bordeaux şi Marseille

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 06 iunie 2013 21:40

Rolland Courbis, 59 de ani, un excelent tehnician, dar mereu în conflict cu legea, va antrena pentru a treia oară în Corsica.

A fost deja anchetat în trei dosare. A trucat jocurile la un cazinou din Nice, a deturnat fonduri din transferurile lui Toulon, a fost implicat în afacerea conturilor lui Marseille.

Pentru ultimul caz, a primit 2 ani de închisoare fermă, dar a stat numai 8 luni în spatele gratiilor, alte 4 luni purtînd o brăţară electronică pentru a putea fi oricînd ţinut sub control. Şi încă un amănunt: a supravieţuit (a fost rănit) dintr-un asasinat în care ţinta atacului, liderul unui important grup mafiot corsican, a fost răpusă de o rafală de gloanţe.

Acesta este Rolland Courbis, noul antrenor al lui Adrian Mutu, care se întoarce la Ajaccio după 7 ani. I-a mai pregătit pe corsicani de două ori (2001-2003 şi 2004-2006) şi îl va înlocui acum pe Albert Emon. L'Equipe anunţă că astăzi sau mîine va fi prezentat la club de preşedintele Orsoni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mihaitanase
mihaitanase  •  07 Iunie 2013, 09:20

CE MAI ZICETI DE PITURCA IN COMPARATIE CU ASTA.SA NU ZICETI CA ASTA NU-I LA NATIONALA CA VA FACETI DE RAS.

submarina
submarina  •  07 Iunie 2013, 08:35

Mutu are 34, ar fi excelent pt el ca conducerea lui Ajaccio sa-i incredinteze postul de antrenor principal (sau secund) dupa incheierea contractului lui Rolland Courbis.

zeze
zeze  •  07 Iunie 2013, 07:48
Postat de s0ny18 pe 07 Iunie 2013, 01:25

Parca Piturca era singurul antrenor condamnat! haha! JOS PITURCA !!!.. cred ca trebuie sa revina Lucescu la nationala! cu el pe banca jucam mult mai bine cu T&T tot cu el pe banca am avut evolutii exceptionale impotriva Macedoniei , Israelului si altor mari echipe.

wtf, esti dereglat rau de tot omule.ai scapat de lucescu.bucura-te de piturca si ai lui.da-te dracu de stelemuist batut in cap.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează