INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JIANGSU SUNING

Cine-l mai înțelege?! Dan Petrescu, nemulțumit după ce șefii i-au adus jucător de peste 80 de milioane de euro: "Nu văd o îmbunătățire a lotului"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 20:37

Șefii clubului Jiangsu Suning i-au adus lui Dan Petrescu jucători  de peste 80 de milioane de euro. Alex Teixeira și Ramires sînt de departe cei mai importanți fotbaliști care au ajuns în China în ultima vreme. 

Chiar și așa, antrenorul român este nemulțumit de campania de achiziții. 

"Ținînd cont de faptul că nici un chinez nu a fost adus și a plecat cel mai bun jucător chinez, nu văd o îmbunatățire mare a lotului, chiar dacă străinii sînt valoroși.

De obicei joacă 7 jucători din China și 4 străini, deci, în opinia mea, trebuie să ne întărim și cu jucători chinezi. Dar șefii nu au făcut asta. Nu văd realistic să terminăm pe locul 4, pentru că aș minti, nu ne-am întărit în opinia mea.

Teixeira și Ramires pot ajuta echipa. Fiecare echipă are străini foarte buni. Rămîne de văzut dacă transferurile au fost făcute bune" Dan Petrescu la Dolce Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
blacksun_14
blacksun_14  •  09 Februarie 2016, 22:39

are dreptate.Chinezoii se pricep la fotbal mai ceva ca arabii.

dl.axinte
dl.axinte  •  09 Februarie 2016, 22:20
Postat de bvd_magheru pe 09 Februarie 2016, 22:16

Ba tu nu intelegi ca eu foloseam pudra de corp denim ? Citeodata spray FA.

bravo :)))))))))))) *** n-ati auzit de altceva decat de denim si fa :)))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dl.axinte
dl.axinte  •  09 Februarie 2016, 22:19
Postat de bvd_magheru pe 09 Februarie 2016, 22:14

Ba cind eu purtam lee cooper, tricou fruit of the loom , tenesi chinezesti albi tu purtai ie barbateasca , shalvari si gumari .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează