INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

Tătărușanu e lăudat de un fost mare portar al Milanului: „Trebuie să spun ceva”

Ciprian Tătărușanu
Foto: Imago
Ciprian Tătărușanu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 18:31 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 18:39

Ciprian Tătărușanu (35 de ani), portarul lui AC Milan, a fost lăudat de Mario Ielpo (58), fostul goalkeeper al „diavolilor”, înaintea derby-ului cu Inter (duminică, 21:45).

„Inter, Milan și Napoli sunt aproape la același nivel, Inter poate e mai puternică. Milan ajunge la acest derby puțin obosită, dar poate pune mari probleme.

Dacă ne referim strict la portari, trebuie să-l laud pe Tătărușanu. Toată lumea îl critică și vorbește despre el. Nu sunt de acord. Nu este un fenomen, dar în poartă îți dă siguranță!”, a spus Mario Ielpo pentru Gazzetta dello Sport.

Tătărușanu e lăudat de un fost mare portar al Milanului: „Trebuie să spun ceva”
Mario Ielpo a apărat poarta Milanului în perioada 1993 - 1996, câștigând 5 trofee, între care o Ligă a Campionilor

Ciprian Tătărușanu, interviu în presa din Italia

Tătărușanu a oferit un interviu în presa din Italia în care comentează situația sa actuală de la club, unde a devenit titular, după ce francezul Mike Maignan s-a accidentat.

Tătărușanu spune de la început că nu trebuie tratat ca o rezervă de portar. De asemenea, românul prefațează și marele derby cu Inter din week-end.

„Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan”, a declarat Ciprian Tătărușanu potrivit Ilgiornale.

Întrebat ce părere are despre faptul că mai mulți fani ai Milanului nu au văzut cu ochi buni titularizarea sa, după accidentarea lui Maignan, Tătărușanu a răspuns: „Nu am timp să citesc astfel de comentarii şi ştiu ce pot să fac. Mă antrenez bine şi nu sunt nici aşa bătrân cum spuneţi voi în Italia”.

Ciprian Tătărușanu, despre meciul cu Inter

Întrebat despre lupta la titlu cu rivala Inter, portarul român a dezvăluit că Milan nu mai poate fi considerată o surpriză la câștigarea titlului după evoluțiile din acest sezon.

„Nu mai putem fi consideraţi o surpriză. Am demonstrat pe teren, cu victoriile obţinute, că merităm să fim acolo sus. Milanul nu s-a schimbat prea mult: fotbalul nostru este alimentat de aceleași idei. Interul cu Inzaghi pe bancă nu joacă foarte diferit de Inter cu Conte. Puțin mai ofensiv doar.

Văzând ce facem în fiecare zi la antrenament, nu sunt surprins (n.r. - de clasarea pe prima poziție) Este mai mult o surpriză pentru voi, cei din afară, mai ales când ne schimbăm atitudinea în funcție de evoluția jocului”, a mai precizat Tătărușanu pentru sursa citată.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mourinho dă vina pe arbitraj după un nou rezultat negativ la Roma: „Am avut două penalty-uri nedate!”

Drum liber spre Barcelona » Xavi s-a despărțit de Al Sadd și urmează să semneze cu catalanii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
819169671757757
Nicolae Medianu  •  07 Noiembrie 2021, 19:54

Intrigat de faptul ca nu am auzit de Mario Ielpo, am cautat pe google si am aflat ca a fost la milan in perioada 93-96 timp in care a jucat de 3 ori, se pare prin cupa italiei... la doar 3 aparitii e posibil sa fi fost al 3-lea portar....terminati cu titlurile astea tampite "fost mare portar al milanului"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close