INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN - INTER

VIDEO Tătărușanu a apărat un penalty în AC Milan - Inter! Două goluri în Derby della Madonnina

Ciprian Tătărușanu
Foto: Imago
Ciprian Tătărușanu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 23:45 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 00:45

Portarul român Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost titular în derby-ul AC Milan - Inter, scor 1-1, din Serie A.

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru AC Milan: Calhanoglu l-a executat din penalty pe Tătărușanu (11). Trupa lui Pioli a revenit în meci grație autogolului semnat de De Vrij (17). 

AC Milan a mai fost „pedepsită” cu o lovitură de la punctul cu var, doar că acum a fost providențial Tătărușanu. Portarul român i-a ghicit intenția lui Lautaro Martinez și și-a salvat echipa! 

Repriza secundă a fost mai anostă, nu s-a mai înscris, iar Derby della Madonnina s-a încheiat la egalitate, 1-1.

AC Milan a ratat astfel șansa să o depășească pe Napoli în fruntea clasamentului. Inter e la 7 puncte distanță de primele două clasate, care împart fotoliul de lider.

FINAL: AC Milan - Inter 1-1

  • Au marcat: De Vrij 17 - aut. / Calhanoglu 11 - pen.

Live + Statistici

AC Milan - Inter: echipele de start

AC MILAN (4-2-3-1): Tătăruşanu - Calabria, Kjaer, Tomori, Ballo-Toure - Tonali, Kessie - Diaz, Krunic, Leao - Ibrahimovic
Rezerve: Mirante, Conti, Florenzi, Gabbia, Kalulu, Bakayoko, Bennacer, Saelemaekers, Giroud, Maldini, Pellegri, Rebic
Antrenor: Stefano Pioli

INTER (3-5-2): Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoğlu, Perisic; Dzeko, Lautaro
Rezerve: Ionuț Radu, D'Ambrosio, Dimarco, Dumfries, Kolarov, Ranocchia, Gagliardini, Sensi, Vecino, Vidal, Correa, Sanchez
Antrenor: Filippo Inzaghi

Tătărușanu e lăudat de un fost mare portar al Milanului

„Dacă ne referim strict la portari, trebuie să-l laud pe Tătărușanu. Toată lumea îl critică și vorbește despre el. Nu sunt de acord. Nu este un fenomen, dar în poartă îți dă siguranță!”, a spus Mario Ielpo pentru Gazzetta dello Sport.

Tătărușanu a apărat un penalty în AC Milan - Inter! Două goluri în Derby della Madonnina
Mario Ielpo a apărat poarta Milanului în perioada 1993 - 1996, câștigând 5 trofee, între care o Ligă a Campionilor

Ciprian Tătărușanu, interviu în presa din Italia

Tătărușanu a oferit un interviu în presa din Italia în care comentează situația sa actuală de la club, unde a devenit titular, după ce francezul Mike Maignan s-a accidentat.

Tătărușanu spune de la început că nu trebuie tratat ca o rezervă.

„Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea am apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan”, a declarat Ciprian Tătărușanu potrivit Ilgiornale.

Întrebat ce părere are despre faptul că mai mulți fani ai Milanului nu au văzut cu ochi buni titularizarea sa, după accidentarea lui Maignan, Tătărușanu a răspuns: „Nu am timp să citesc astfel de comentarii şi ştiu ce pot să fac. Mă antrenez bine şi nu sunt nici aşa bătrân cum spuneţi voi în Italia”.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mourinho dă vina pe arbitraj după un nou rezultat negativ la Roma: „Am avut două penalty-uri nedate!”

Drum liber spre Barcelona » Xavi s-a despărțit de Al Sadd și urmează să semneze cu catalanii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Noiembrie 2021, 00:35

Apără Tătărușaaanu! Cu Porto a apărat impecabil (cea mai mare notă în Gazzetta dello Sport), astăzi a făcut iarăși un meci bun, a scos și un penalty. Sper ca ușor-ușor să-i câștige de partea lui pe suporterii Milanului care în prezent nu-l văd cu ochi prea buni. Și sunt mulți. Succes Tătă, Forza Milan!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează