INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

AC Milan i-a stabilit viitorul lui Tătărușanu! Ce fac „diavolii” dacă Donnarumma va pleca gratis

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 12:29 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 13:38

AC Milan este tot mai aproape să se despartă la finalul sezonului de Gianluigi Donnarumma (22 de ani), căruia i se termină contractul, dar șefii echipei nu par dispuși să mizeze pe Ciprian Tătărușanu.

Ajuns în toamnă la AC Milan, de la Lyon, Tătărușanu a fost a doua variantă de portar pentru echipa Stefano Pioli și are șanse mari să aibă acest statut și în sezonul viitor.

AC Milan îl vrea pe Mike Maignan

Calciomercato scrie că, dacă negocierile cu Donnarumma vor eșua, AC Milan îl va aduce pe francezul Mike Maignan. Portarul de 25 de ani a fost urmărit de conducerea „diavolilor”, iar Milan va începe cu portarul lui Lille.

Crescut la juniorii lui PSG, Maignan are o selecție în naționala Franței și e la Lille din august 2015. Mai are contract până în vara lui 2022, iar în acest sezon a bifat 43 de meciuri, în care a încasat 35 de goluri.

5 partidea bifat Tătărușanu pentru AC Milan: 2 în Cupă, 2 în Europa League și unul în Serie A

20 de meciurifără gol primi are Mginan la Lille

VIDEO Gică Popescu„M-a surprins mult retragerea lui Tătărușanu!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gary Neville, atac necruțător împotriva Barcelonei după implicarea catalanilor în Super Liga Europei: „Ca niște gangsteri”

Patru cluburi discriminate financiar, doar Real Madrid și Barcelona primeau și bonusuri fantastice!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează