INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MILAN - JUVENTUS 2-0

VIDEO + FOTO Ciprian Tătărușanu, fără greșeală în derby-ul câștigat de AC Milan contra rivalei Juventus

AC Milan și Juventus se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Serie A. Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) este titular în poarta campioanei Italiei. +7   FOTO
AC Milan și Juventus se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Serie A. Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) este titular în poarta campioanei Italiei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 20:15 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 23:05

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) fără greșeală, a învins-o pe Juventus, scor 2-0, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Serie A. 

La al treilea meci jucat în acest sezon, Tătărușanu a reușit în premieră să păstreze poarta intactă. A făcut chiar în marele derby cu Juventus!

Ce au făcut stranierii în weekend » Coșmar pentru Ionuț Radu în meciul cu Napoli! Lucescu, victorie în meciul întrerupt din cauza alarmelor antiaeriene
Blog
Ce au făcut stranierii în weekend » Coșmar pentru Ionuț Radu în meciul cu Napoli! Lucescu, victorie în meciul întrerupt din cauza alarmelor antiaeriene

Ciprian Tătărușanu, impecabil în AC Milan - Juventus 

Prima apariție periculoasă în careul portarului român a avut loc în minutul 12. Milik a șutat modest, pe centrul porții, mingea fiind reținută fără emoții.

„Bătrâna Doamnă” s-a chinuit în restul partidei, iar gazdele au profitat. Fikayo Tomori a deschis scorul în prelungirile primei părți, uitat singur în centrul careului, la 6 metri de poartă.

+3 FOTO

Soarta partidei a fost decisă în minutul 54. Brahim Diaz a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat tot ce i-a ieșit în cale și l-a învins pe Szczesny cu un șut violent, din unghi.

Stefano Pioli a gestionat excelent finalul, doar două șuturi de la distanță, câteva centrări prinse fără emoții de Tătărușanu.

Clasamentul actualizat din Serie A: Milan, pe podium

AC Milan ajunge la 20 de puncte și le egalează în fruntea clasamentului pe Napoli și Atalanta. Cele două au câte un meci în minus disputat. Juventus rămâne pe locul 7, cu 13 puncte.

FINAL » AC Milan - Juventus 2-0

Echipele de start din AC Milan - Juventus: Ciprian Tătărușanu, titular

AC Milan: Tătărușanu - Kalulu, Gabbia, Tomori, Hernandez - Pobega, Bennacer, Tonali - Diaz, Leao - Giroud 
Antrenor: Stefano Pioli 

Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro - Cuadrado, Locatelli, Rabiot, Kostic - Milik, Vlahovic 
Antrenor: Massimiliano Allegri

Stadion: San Siro, Milano 
Arbitru: Daniele Orsato

Programul și rezultatele etapei #9 din Serie A

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Întrebat dacă i-ar fi făcut față lui Erling Haaland, un fundaș legendar a răspuns răspicat: „Da! Eu l-am oprit pe Ronaldo brazilianul, care era altceva”

Meciul cu Silkeborg i-a deschis ochii unui jucător de la FCSB » MM: „Mi-a zis că prefera să nu joace, nu e pregătit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
emil1986
emil1986  •  09 Octombrie 2022, 08:11
Postat de dobrin pe 08 Octombrie 2022, 21:52

E portar bun, dar se complace ca rezerva.

Iar prinzi fluturi, ca ma mereu. Nu se complace, dar nu mai poate alege la vârsta lui sa joace titular la un club mai mic pe bani puțini. A fost titular la Fiorentina 3 ani, la Nantes 2. A fost ofertat de un club uriaș, AC Milan, cu un salariu f. mare, cel mai mare din întreaga carieră, și uite că societatea milaneza are încredere în el. Iar asta pentru ca e un portar nu bun, ci foarte bun, cel mai bun pe care l-a avut fotbalul românesc în toată istoria sa.

aberescu
aberescu  •  09 Octombrie 2022, 01:44

La ce ocazii a avut Juve și cu mine-n poartă tot cu 2-0 câștiga Milan.

tipsy
tipsy  •  09 Octombrie 2022, 00:25

Nu mi-a placut niciodata de el, dar bravo lui. Pare un baiat serios care si-a construit cu multa munca o cariera frumoasa, iar acum pe final culege roadele, jucand la AC Milan. Chit ca e rezerva, pare-se ca le ofera siguranta ca se pot baza pe el la nevoie, ceea ce ii face cinste. La ce jucatori avem noi, e mare lucru sa fii si al 7-lea portar la un club ca Milan. Lobont de exemplu, de 10 ori mai talentat decat Tatarusanu, nu a fost in stare sa isi pastreze statutul de prima rezerva la Roma.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează