INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

Tătărușanu, tot rezervă la AC Milan și după accidentarea lui Maignan? Transfer de ultimă oră pentru italieni

Ciprian Tătăruașnu // FOTO: Imago
Ciprian Tătăruașnu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 15:07 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 15:29

Mike Maignan (26 de ani), portarul titular al lui AC Milan se va opera, astfel că Ciprian Tătărușanu (35 de ani) ar trebui să devină titularul postului.

Cu toate acestea, șefii lui AC Milan s-au grăbit să transfere un al portar despre care presa italiană scrie că va fi titular. Conducerea „diavolilor” îl aduce pe Antonio Mirante (38 de ani), azi fiind programată vizita medicală.

Gianluca Di Marzio scrie că azi se va semna contractul între AC Milan și Mirante, fost portar la echipe precum Juventus, Parma, Sampdoria sau AS Roma, urmând ca transferul să fie anunțat în această după amiază.

368 de meciuriare Mirante în Serie A. În 114 nu a luat gol

Mai mult, presa din peninsulă notează că Mirante ar putea debuta curând sub comanda lui Stefano Pioli, nefiind exclusă titularizarea lui chiar sâmbătă, în meciul cu Verona.

Ce se întâmplă cu Tătărușanu?

Gazzetta dello Sport a analizat situația de la AC Milan, care îl are și pe tânărul portar Plizzari (21 de ani) accidentat, iar jurnaliștii italieni se întreabă dacă Tătărușanu poate oferi încredere echipei.

„Având în vedere că Maignan este un titular de nivel foarte ridicat, este Tătărușanu o rezervă de încredere? Sau poate Mirante va convinge că poate suplini lipsa titularului cu ușurință”, scrie Gazzetta.

  • Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020, de la Lyon, iar în sezonul trecut a apărat de 5 ori: o dată în Serie A, de două ori în Europa League și de alte două ori în Cupa Italiei. 
  • În sezonul actual, „Tătă” nu a prins niciun minut, antrenorul Stefano Pioli preferându-l între buturi pe Maignan.

Maignan, aproape să rateze tot anul

Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, Maignan urmează să se opereze din cauza unei probleme la încheietura mâinii stângi. Iar goalkeeperul francez urmează să lipsească 6 și 10 săptămâni, totul depinzând de cum va decurge operația și cum se va recupera. 

Mike s-a plâns în ultima vreme de dureri la încheietura mâinii, însă a amânat momentul operației. Din nefericire pentru portarul sosit în această vară de la Lille, intervenția chirurgicală nu a putut fi evitată.

VIDEO Imagini tari de la antrenamentele lui AC Milan

Citește și: 

Au aruncat cu peturi de apă, cu brichete și telefoane! Atacantul polonez recunoaște: „A fost și vina mea”

Vor titlul mondial! Danezii sunt singurii cu maximum de puncte și fără gol primit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  13 Octombrie 2021, 17:12

Bine ca nu e titular la Nationala .

dora
dora  •  13 Octombrie 2021, 16:16

Păi dacă titularul este accidentat si va lipsi o perioada mai lunga de timp iar cea de a 3-a varianta de portar este si ea indisponibila nu trebuiau sa aduca un portar ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează