INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Tătărușanu a impresionat Italia la primul meci după 10 luni pentru AC Milan: „Debut curajos. Nu arată deloc rău”

Ciprian Tătărușanu în AC Milan - Verona // foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu în AC Milan - Verona // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 09:21 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 10:09

Titular în poarta lui AC Milan pentru prima dată după aproximativ 10 luni, Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a încasat două goluri împotriva Veronei, dar echipa sa a reușit să câștige, scor 3-2.

Învins de două ori în prima parte, mai întâi de Caprari (minutul 7), apoi de Barak din penalty (minutul 24), Tătărușanu a ieșit cu capul sus din confruntarea cu Verona. El a avut 3 intervenții salvatoare, 6 pase lungi precise din 18 încercări și 47 de atingeri. În plus, cele două goluri ale adversarilor nu-i pot fi imputate, acestea venind pe seama unor greșeli ale fundașilor.

6 pe linie pentru Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Verona 

„Nu e plăcut la vedere, dar este eficient: obișnuiți-vă cu asta, a demonstrat că e un portar mai degrabă de substanță, decât de stil”, a scris Gazzetta dello Sport despre prestația românului, căruia i-a acordat nota 6.

Corriere della Serra i-a acordat aceeași notă: „Nu mai jucase din ianuarie - nu arată deloc rău”. De la Milan, doar Giroud, Krunic (ambii 6,5), Leao și Castillejo (ambii 7) au primit mai mult.

Șase pe linie pentru Tătărușanu, căruia și publicația locală MilanLive i-a acordat același calificativ. „Curajos debut în acest sezon. Putea face prea puțin la primul gol, al lui Caprari. La penalty-ul lui Barak a ghicit colțul, dar mingea a fost trimisă bine. În a doua repriză a încercat să-l copieze pe Maignan, să construiască cu mingea la firul ierbii, și nu a greșit. La final, o paradă miraculoasă la șutul lui Barak”, au scris milanezii.

La primul gol, Tătărușanu a fost învins cu un șut în forță. El a atins balonul, dar nu l-a putut respinge în afara cadrului porții. Al doilea gol a venit de la punctul cu var. Românul a ghicit colțul, dar execuția lui Barak a fost impecabilă.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Cormoranii”-n zbor iarăși au plecat! Liverpool, victorie nimicitoare pe terenul lui Watford, la debutul lui Ranieri

Borussia Dortmund, noul lider din Bundesliga » Haaland, dublă la revenirea pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
knuty
knuty  •  17 Octombrie 2021, 13:03

Cum de nu ai scris "Toata Italia la picioarele lui Tatarusanu"??!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează