INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Ciprian Tătărușanu rupe tăcerea! A vorbit deschis despre transferul la Napoli: "Nu am nicio problemă să fac asta"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 16:26

S-a vehiculat intens în ultima perioadă că Ciprian Tătărușanu, 32 de ani, portarul celor de la Nantes, ar putea ajunge în Serie A , la Napoli. 

Goalkeeper-ul "canarilor" a dezmințit totuși informațiile, mărturisind că e hotărât să-și continue aventura la Nantes. Totodată, Tătărușanu neagă că ar avea un conflict cu o persoană din staff. 

"Rămân la Nantes. Mă simt bine aici și sunt fericit. Nu am nicio problema în a prelungi chiar contractul. Zvonurile despre o relație proastă a mea cu un membru al staff-ului nu sunt adevărate. Dacă era așa, nu mai jucam deloc.

Am schimbat antrenorul, stilul de joc. Primele meciuri sunt mereu complicate, dar am făcut și lucruri bune cu Monaco (1-3). Cu Dijon trebuie să luăm puncte și să ne impunem stilul de joc", a declarat Tătărușanu pentru contul oficial de Twitter al echipei sale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează