INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RECUPEREAZĂ DIN PAGUBĂ

Cît e suspendat, Mutu ia bani frumoşi din publicitate!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Obsesia atacantului Fiorentinei de a arăta cît mai bine nu-i provoacă doar pagube. Prins dopat de două ori în zece zile cu sibutramină, substanţă interzisă care taie pofta de mîncare, Mutu îşi ocupă timpul pînă să afle suspendarea cu preocupări mondene.

 

"Fenomenul" a pozat în ipostaze sexy cu prilejul lansării ultimei colecţii de modă a mărcii DOOA, o marcă Denim, cu cu care a încheiat un contract pe un an, timp în care va încasa jumătate de milion de euro. Banii vin la ţanc pentru că Mutu are suspendat 50% din salariul luat la Fiorentina, două milioane pe sezon, în cele 6 săptămîni trecute de la suspendarea temporară.

 

Golgeterul Violei se prezintă în ultimele poze într-o formă de invidiat, gata să reintre oricînd pe gazon dacă sancţiunea dictată de Tribunalul Antidoping va fi minimă.

 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  06 Martie 2010, 00:47

ce poze sici ca s facute la mamaie in sufragerie :))

 •  05 Martie 2010, 22:18

tre sa traiasca si el din ceva ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează