INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Claudiu Niculescu a semnat cu Omonia Nicosia

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2008 00:00

Fostul atacant dinamovist, Claudiu Niculescu, a semnat azi cu formaţia cipriotă Omonia Nicosia, informează TVR. Relaţiile dintre Niculescu şi FC Duisburg, echipa la care românul a evoluat în sezonul trecut, s-au răcit după ce jucătorul a refuzat să plece la Kaiserslautern, club la care urma să primească un salariu mai mic.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
 •  22 Iulie 2008, 23:54

Cat de re-tardat poti sa fii sa nu te duci la FC Kaiserslautern (o formatie puternica si cu prestigiu din Germania, desi joaca in 2.Bundesliga) si sa te duci la Omonia, in campionatul in care jucatorii romani apun. Ati mai auzit recent de Dinita sau de Mihalcea? Ei bine ei joaca in Cipru. Bravo Claudiule, tot asa, maine poimaine te transferi la Birkirkara in Malta! Dar la ce creier de gaina poti sa ai tu, nimic nu m-ar mai mira pe viitor!

 •  22 Iulie 2008, 21:12

Asa, asa Niculescule....tot inainte spre liga 1 din Liechtenstein ! Craiova iti va tine pumnii acolo...stransi, foarte stransi. Nu te-am uitat si nu te vom uita...un caracter ca al tau nu se poate uita. Tot ce ne mai dorim e sa-l vedem si pe Plesan pe undeva pe la Minerul Motru (si sa ma scuze motrenii), si la cum merge si Plesan nu cred ca va mai dura mult....Salutari calduroase din Craiova !

 •  22 Iulie 2008, 21:05

s-a umplut si asta de glorie...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează