INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Clauză de 6 milioane » Zaragoza face tot posibilul să îl transfere definitiv pe Săpunaru

Săpunaru i-a impresionat pe toţi cei de la Zaragoza.
Săpunaru i-a impresionat pe toţi cei de la Zaragoza.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 20:59

Zaragoza îşi ia toate măsurile pentru a nu-l pierde pe Cristi Săpunaru la vară, cînd îi expiră contractul pe un sezon.

Clubul spaniol i-a trecut în angajament o clauză de 6 milioane de euro şi îi pregăteşte o ofertă tentantă de prelungire. Aceasta presupune 4 ani de contract şi un salariu de 800.000 de euro stagional, cu 200.000 mai mare decît cel pe care-l primeşte acum.

"Vom face tot posibilul ca el să rămînă", a spus antrenorul Manolo Jimenez, în timp ce impresarul jucătorului, Angel Castell, a confirmat că "şefii clubului sînt foarte mulţumiţi de Cristi şi el se simte bine la Zaragoza".

ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL

Îşi putea pierde piciorul
SPANIA. Ramon Cugat, cel care l-a operat pe David Villa după fractura de tibie suferită la CM al cluburilor din Japonia, în 2011, a dezvăluit că "vîrful" Barcelonei îşi putea pierde piciorul. "Fluctuaţiile de presiune din timpul transportului cu avionul îi puteau provoca leziuni grave, ce puteau duce la pierderea membrului afectat", a spus Cugat.

A fugit de răpitori
BRAZILIA. Sora mai mică a internaţionalului carioca Hulk, Angelica, a fost răpită de cîţiva indivizi înarmaţi, luni, din faţa unui restaurant unde staţiona cu maşina. Răufăcătorii n-au apucat să-i contacteze familia, tînăra în vîrstă de 22 de ani reuşind ulterior să fugă. Ţinta acestora erau, se pare, banii fratelui, care la Zenit are un salariu de 6,5 milioane de euro anual.

Ultimul "mohican"
POLONIA. Cel mai bătrîn suporter cunoscut în Polonia, Jan Plachta, a încetat din viaţă la 103 ani. El era fanul lui Sandecja Nowy Sacz, club din liga secundă înfiinţat în 1910. Ultima oară cînd a asistat la un meci al favoriţilor a fost acum cîteva săptămîni: 2-0 cu Olimpia Grudziadz.

Statuie pentru Sir Alex
ANGLIA. Alex Ferguson va avea o statuie la stadionul Old Trafford, mai precis în faţa tribunei care-i poartă numele, cu ocazia împlinirii a 26 de ani pe banca lui Man. United. Aceasta va fi dezvelită pe 23 noiembrie, o zi înaintea meciului cu QPR, echipă în faţa căreia a şi debutat la United, pe 22 noiembrie 1986.

108 fani arestaţi
FRANŢA. În urma ciocnirilor dintre fanii lui PSG şi ai lui Dinamo Zagreb, poliţia a arestat 108 de croaţi. Ministrul francez de interne, Manuel Valls, le impusese acestora din urmă o interdicţie de a călători la Paris. Altfel, un suporter croat e în stare gravă la spital.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luciansj
luciansj  •  07 Noiembrie 2012, 09:16

Din ce ati mai scris voi pana acuma, tot 800 de mii lua si pana acuma :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează