INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Clauză de reziliere de 20 de milioane de euro pentru Ştefan Radu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2010 00:00

Lazio nu vrea să îl scape deloc pe Radu Ştefan şi negociază intens noul contract al românului.

Actuala înţelegere expiră în vara lui 2012, iar lazialii i-au oferit deja un salariu cu 6 zerouri. Internaţionalul român este în atenţia mai multor cluburi mari din Europa, motiv pentru care italienii se grăbesc să ajungă la un acord. Surpriza apare la clauza de reziliere care, conform talksport.co.uk, s-ar ridica la 20 de milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
kily
kily  •  08 Decembrie 2010, 17:43

Este pretul corect pentru valoarea lui! Ma intreb si intreb: care este clauza de reziliere a contractului Juniorului de la Nationala?! Vom face cheta nationala, numai sa stim cat trebuie sa strangem sa scapam de el de'acolo!

aurel79
aurel79  •  08 Decembrie 2010, 17:22

intradevar avem un fundas cu multe zerourii bravo lui,nu mai avem de foarte mult timp un fundas ca el,razvan gaseste scuze mereu cum sa cistigi cind la nationala sint convocate toate petardele, bravo Radu

bdgeorge
bdgeorge  •  08 Decembrie 2010, 16:27

Radu e cel mai bun fundas roman peste Chivu la ora actuala din pacate Razvan Mucescu nu vede si continua cu ratatii lui de pe la brasov,crapid,urziceni.... Daca semneaza cu Lazio in 2 ani e capitanul lazialilor si cel mai iubit jucator pe Olimpico (cind joaca Lazio)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează