INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Clauza discordiei » S-a aflat motivul pentru care Cosmin Olăroiu demisionase de la ”naţionala” Arabiei Saudite

Olăroiu are contract cu federația saudită pînă pe 20 februarie, cînd va reveni la Al Ahli
Olăroiu are contract cu federația saudită pînă pe 20 februarie, cînd va reveni la Al Ahli

Articol de - Publicat marti, 30 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 21:05

Oli s-a certat cu şeicii, renunţînd pentru cîteva ore, după ce i s-a refuzat cererea de a fi despăgubit cu 500.000 $ dacă va fi concediat de clubul din Emirate pînă în iunie 2015.

A ieşit la iveală motivul adevărat al demisiei de scurtă durată a lui Cosmin Olăroiu de la naţionala Arabiei Saudite. Potrivit publicaţiei Akhbaar24, antrenorul român s-a certat cu şeicii care conduc Federaţia din Riad din cauza unei noi clauze din contract. Oli dorea să fie despăgubit cu 500.000 de dolari dacă va rămîne fără slujbă la Al Ahli pînă în vara anului viitor.

Împrumutat 50 de zile pentru a participa la Cupa Asiei, Olăroiu a încercat să-şi ia măsuri de prevedere în cazul în care situaţia la clubul din Emirate i-ar fi afectată de "aventura" saudită.

În varianta iniţială, conflictul a apărut din cauza refuzului şeicilor de a amîna meciurile din Cupa Prinţului, Oli dorind să aibă mai mult timp să lucreze cu jucătorii.

"N-a făcut Olăroiu lotul nostru pentru Cupa Asiei. Alţi oficiali din federaţia saudită au hotărît jucătorii" (Fahad Al Bishi, fost mare internaţional saudit)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Decembrie 2014, 13:45

Oli este a cincea roata la caruta...

ataraxia
ataraxia  •  30 Decembrie 2014, 11:50

nu ne intereseaza de camile

Vezi toate comentariile (2)
Comentează