INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Cociş a marcat golul victoriei cu Şahtior!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 13:13

A doua înfrîngere a echipei antrenate de Mircea Lucescu a fost provocată chiar de un român. Răzvan Cociş a marcat singurul gol al partidei dintre Karpaty şi Şahtior Doneţk (1-0), în minutul 58, aducînd victoria gazdelor.

După ce a impresionat în amicalele lui Karpaty, marcînd 3 goluri în doar două meciuri, mijlocaşul român împrumutat de la Al Nasr şi-a trecut în cont prima reuşită în Ucraina, împotriva lui Şahtior. În minutul 58, Cociş a deviat decisiv şutul lui Denis Kozhanova, învingîndu-l pe portarul oaspeţilor, Andriy Pyatov.

Antrenorul lui Lvov, Kononov, l-a înlocuit pe Răzvan în minutul 86, care i-a lăsat locul pe teren lui Zenjov. De partea cealaltă, Răzvan Raţ a fost integralist şi a primit un cartonaş galben cu două minute înainte de fluierul final.

După 21 de etape, Şahtior rămîne lider în Premier League, cu 9 puncte avans faţă de urmăritoarea Dinamo Kiev, care a cîştigat în ultima etapă pe teren propriu, în faţa lui Vorskla (2-0). Karpaty ocupă locul 5, cu 36 de puncte.

VEZI GOLUL ROMÂNULUI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează