INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Cociş, la al doilea gol în Ucraina! Sevastopol - Karpaty 3-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2011 17:53

Adus în Ucraina sub formă de împrumut de la Al Nasr, Răzvan Cociş a marcat al doilea gol pentru Karpaty Lvov, în deplasarea de la Sevastopol (3-1). Început ca titular întîlnirea cu penultima clasată din Premier League, mijlocaşul român a punctat la ultima fază a meciului, aducînd egalarea pe tabela de marcaj.

Pînă la finalul partidei, gazdele au mai marcat de două ori şi au reuşit să se impună cu 3-1, cîştigînd prima partidă după 8 înfrîngeri consecutive.

- În acest sezon, Cociş a înscris de 4, cîte 2 goluri în Ucraina şi Arabia Saudită.

După 21 de etape, Karpaty Lvov ocupă locul 5 în campionat, la 19 puncte distanţă de liderul Şahtior, devansată şi de Dynamo Kiev, Metalist şi Dnepr.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează