INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Cociș se poate reîntoarce în fotbalul românesc: "Depinde ce va dori"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 20:40

Universitatea Cluj trage de Răzvan Cociș să-l readucă la echipa din Liga a 3-a, după ce acesta a rămas liber de contract de la finalul anului trecut când s-a despărțit de americanii de la Chicago Fire.

Fostul internațional a fost prezent la meciul dintre U Cluj și Sănătatea, scor 0-0, iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că și l-ar dori pe Cociș la echipă.

"Nu a fost nimic special. Era în Cluj și a venit să urmărească meciul. Noi ne-am dori să revină. Cum să nu vrem? Nu știm ce se va întâmpla. Poate din vară. Depinde ce își va dori și el. Dacă mai joacă, dacă nu mai joacă", a declarat Sabău, pentru Ziua de Cluj.

Răzvan Cociș a mai jucat pentru U Cluj în 2001, iar în 2004 s-a transferat la Sheriff Tiraspol, în Moldova.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează