INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Colonia românească se măreşte » Daminuţă a plecat de la Viitorul şi a ales o variantă exotică

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 18:30

Ilie Stan creează o adevărată colonie românească în Irak. După Florin Costea, antrenorul român a reuşit să-l convingă şi pe Cristian Daminuţă să semneze cu FC Zakho.

Omul care a purtat negocierile pentru transferul mijlocaşului este Salih Jaber, fostul atacant al Universităţii Craiova şi Gloriei Buzău, anunţă buzaul-sportiv.ro. Daminuţă era liber de contract după despărţirea de Viitorul.

Aceeaşi sursă anunţă că formaţia pregătită de Ilie Stan va efectua un stagiu de pregătire în luna august în România.

În cariera sa, Daminuţă a avut contract cu Inter (2008-2010), însă n-a prins nici un meci, fiind împrumutat la diverse echipe, iar din 2010 a semnat cu Milan, dar a avut aceeaşi soartă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
qwerty007
qwerty007  •  05 Iulie 2015, 15:05

Irak, "variantă exotică" ,haha,vai de capul vostru !!

khal_37
khal_37  •  05 Iulie 2015, 00:41
Postat de mal. pe 04 Iulie 2015, 18:55

Când ai avut contracte cu Inter și cu AC Milan și nu ai prins nici un joc, campionatul Irakului este prea mult. Alt talent care și-a bătut joc de viața lui.

Intrebat de ,,presa sportiva'' din Romania daca ar zice da unei oferte de la Steaua a raspuns...?

mal.
mal.  •  04 Iulie 2015, 18:55

Când ai avut contracte cu Inter și cu AC Milan și nu ai prins nici un joc, campionatul Irakului este prea mult. Alt talent care și-a bătut joc de viața lui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează