INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ÎMPRUMUT

Colonie de români la Esbjerg » Prima reacție a jucătorului care va ajunge la danezi

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2017 13:13

Atacantul român de 19 ani Nicolae Carnat s-a înțeles cu Esbjerg, grupare din liga a doua daneză pentru un împrumut de la Wolverhampton, valabil un sezon.

Carnat este al treilea român din tabăra daneză, după Adrian Petre, fostul atacant al celor de la UTA, și mijlocașul Deian Sorescu, de la ASU Poli Timișoara.

"Am hotărât cu familia și agentul meu că pentru dezvoltarea mea personală, ar fi cel mai bine ca primul an de seniorat să îl petrec în Danemarca, să am minute în picioare și să cresc de la meci la meci.

Sunt bucuros, pentru că dacă suntem 3 ne va fi mai ușor să ne adaptăm și ne vom ajuta unul pe altul. Obiectivul meu e să promovez cu echipa. Nu am mai întâlnit oameni așa ospitalieri ca aici pe unde am fost. Este extraordinar, stadionul de 18.000 de locuri e aproape plin la fiecare meci", a spus Nicolae Carnat pentru GSP.

Fotbalistul de 19 ani a evoluat și pentru Academia Gheorghe Hagi înainte de a se transfera în Anglia, unde a evoluat în 11 partide pentru echipa de tineret a lui Wolverhampton, în Premier League 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează