INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Concluzii în presa spaniolă după debutul ca titular: „Ianis Hagi nu s-a simțit confortabil pe Mendizorroza”

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves
Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 10:09 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 10:19

Cotidianul Noticias de Alava a analizat calitatea băncii de rezerve a lui Alaves, după titularizarea lui Ianis Hagi și a lui Benavides la 0-2 cu Bilbao. Verdictul: „O bancă discretă. Hagi și Benavidez au trecut neobservați într-o linie mediană copleșită și fără idei”.

Ianis Hagi a bifat vineri seară primul meci ca titular la Alaves, însă echipa sa a pierdut în fața lui Athletic Bilbao (0-2). Într-o analiză publicată sâmbătă seară, cotidianul Noticias de Alava a scris că „în ciuda dorinței de a crea și a vocației clare de a filtra mingi, talentatul decar nu s-a simțit confortabil pe Mendizorroza. Mai ales atunci când echipa sa a căutat să pună presiune pe adversar”.

Reacția lui Gică Hagi după ce Ianis a fost titular în La Liga
ALAVES
Reacția lui Gică Hagi după ce Ianis a fost titular în La Liga

„Hagi și Benavidez au trecut neobservați”

Același ziar a concluzionat că ajustările aduse de antrenorul Luis Garcia Plaza primului unsprezece, urmare a unor accidentări, „n-au avut impactul dorit. Hagi și Benavidez au trecut neobservați într-o linie mediană copleșită și fără idei. Contribuția lor modestă contra lui Athletic reflectă calitatea scăzută a băncii de rezerve. Una discretă”.

Ianis Hagi a primit cele mai multe minute de până acum

Antrenorul Garcia Plaza a decis să-l integreze pe Ianis progresiv în echipă, după transferul de la Glasgow Rangers. La debut, contra Valenciei (0-1), l-a introdus pe final (88), în deplasarea cu Rayo Vallecano (0-2) i-a acordat 26 de minute, iar vineri l-a înlocuit după mai bine de-o oră de joc (67).

4milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi în acest moment, pe transfermarkt.de. El e împrumutat de Rangers la Alaves, pentru un sezon

Citește și alte știri despre stranieri:

Mutu atacă arbitrajul, după meciul cu liderul campionatului: „Așa s-a decis!” + Yuri a marcat și a comis penalty

Mircea Lucescu se plânge după ultima victorie: „Nu e o problemă să transferăm pe cineva, ci să-i păstrăm pe jucătorii nou-veniți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sughibughi
sughibughi  •  25 Septembrie 2023, 12:29

Alaves retrogadeaza cu asta in ehipa

lulu
lulu  •  24 Septembrie 2023, 12:13

Distracția continuă, imitația de fotbalist este pomenit în al 4-lea articol în mai puțin de 24 ore pt.că a jucat 67 min.si alea fără nicio realizare.Daca prinde meci întreg și, prin absurd,marchează si-un gol,gazeta va fi mai plină de osanale decât era Scânteia pt.Ceausesti.Boloca,jucătorul convocat de pruncul jeneralului la o acțiune a naționalei și introdus 6 min,joacă f.bine ,meci întreg,contra lui Juventus și este pomenit în jumate de articol.Boloca între timp a părăsit nationala,nu era fiul unui tată celebru care sa-si promoveze martoaga, antrenorul pierdea timp sa se justifice unui tătic de ce nu-i selecționează odrasla,presarii scriu despre același antitalent...pt.ce sa joci în fotbalul ăsta plin de nepotisme,în care valoarea adevărata este pusa la colț, în care este promovata nesimțirea și proasta creștere?Și abandonuri vor continua atâta timp cât o anumită "academie"produce ratați la foc continuu,dar în virtutea unor merite de mult apuse,încearcă și reușește să-și impună punctul de vedere în fata unor nulități parvenite(Edi,Burleanu,Stoichita etc)

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Septembrie 2023, 11:34

...sper ca antrenorul de la Alaves sa nu l mai bage deloc ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează