INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Conflictul de la distanță continuă între Nicolae Stanciu și Alin Stoica: "Eu știu că sunt legendă în Belgia"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 14:11

Alin Stoica, fost campion cu Anderlecht, i-a răspuns lui Nicoale Stanciu, după ce mijlocașul de 23 de ani a vorbit cu jurnaliștii belgieni despre criticile pe care le primește (detalii AICI).

"Eu nu știu de ce Stanciu s-a supărat atât de tare pe mine. Nu vreau să mai vorbesc despre Stanciu ca să îi fac publicitate gratuit. Eu știu doar că sunt legendă în Belgia, iar la Anderlecht am fost și o să fiu respectat toată viața. Eu am făcut ceva pentru acest club.

Oamenii de la Anderlecht au știut să mă respecte mai mult ca oamenii din România. Atât de iubit am fost eu în România că la echipa națională eram chemat la mișto.

M-a durut foarte tare lucrul ăsta. Când eu făceam istorie la Anderlecht și marcam împotriva lui Real Madrid la națională eram chemat doar așa ca să fac și eu două-trei antrenamente", a spus Alin Stoica pentru Fanatik.

"Românii ne vorbesc mereu de rău. E valabil și pentru Alin Stoica, pe care nu-l cunosc personal. Eu i-aș întreba de ce spun asemenea lucruri urâte? Dar nu-i problema mea. Am câștigat multe titluri cu Steaua și deja am unul și cu Anderlecht" Nicolae Stanciu, pentru  La Derniere Heure

119 meciuri
are Stoica în prima ligă belgiană, unde a evoluat pentru Anderlecht, Bruges, Mouscron și Gent. Românul are trei titluri de campion al Belgiei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
965157786852203
Catalin Arhire  •  10 Iulie 2017, 07:55

Alin Stoica legendă în Belgia ??? Cred ca e o gluma proasta ... chiar daca are trei titluri de campion al Belgiei asta nu inseamna nimic ! Râpă are si el 3 titluri in Romania si e " 0 " ca fotbalist ...

sasha8777
sasha8777  •  10 Iulie 2017, 06:48

Legenda la destupatul sticlelor de vin, spaima halbelor de bere.... o adevarata vedeta in vestiarul lui Bachus.

10202925648180625
Eugen Qy  •  10 Iulie 2017, 03:00
Postat de andrei.33 pe 09 Iulie 2017, 14:55

A scris istorie...unii n-au simtul ridicolului...

Nici daca juca la maximul lui personal, nu il va putea ajunge pe tatsu la fotbal. Ca om, CA Calitate umana, l-a egalat si la depasit pe tatsuin jos. Bea mai mult ca Tulburel. Comparatia cu Stanciu n-are cum sa fie facuta , ca nu poti compara Visina putreda si viermanoasa cu o Piersica rumena si zemoasa !!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează