INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Conspirație împotriva lui PAOK Salonic?! Răzvan Lucescu a răbufnit: "S-a văzut de la Atena! Toată lumea a văzut"

FOTO: Facebook @PAOK Salonic
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 22:16

PAOK Salonic, formația pregătită de Răzvan Lucescu, s-a impus în depllasarea de la OFI Creta, scor 3-1, dar tehnicianul român a criticat în termeni duri arbitrajul.

"Am început foarte bine partida. Am dominat, ar fi trebuit să beneficiem de un penalty evident, vizibil de la Atena. Arbitrul nu a vrut să îl dea. Încă un meci în care suntem pedepsiți în momentele importante. Am continuat să presăm, să ne impunem stilul de joc, dar ne-am văzut conduși. 

Timp de câteva minute am resimțit presiunea, nu am fost lucizi. În finalul primei părți ne-am descătușat. Rămânem cu lucruri pozitive după deplasarea de astăzi. Am reacționat bine, dar trebuie să învățăm să avem replici mai rapide", a declarat Răzvan Lucescu conform Gazzetta.gr.

"Este incredibil când nu ți se dă un astfel de penalty. Toată lumea a văzut că portarul advers ne-a izbit fotbalistul. Nu știu dacă aceste decizii sunt urmarea unor presiuni externe"Răzvan Lucescu

Vezi și: Răzvan Lucescu continuă parcusul PERFECT din Grecia » Lecție de pragmatism predată de PAOK Salonic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
doze
doze  •  16 Septembrie 2018, 10:12

da, dar si vatmanul...

fibra
fibra  •  16 Septembrie 2018, 10:11

Pentru corectitudine,daca era conspiratie,OFI putea primi cel putin un penalty.

vasy86le
vasy86le  •  16 Septembrie 2018, 09:18

Nu mai comentati daca nu stiti ce vorbiti, s-a vazut sezonul trecut cum au fost furati sa castige altii campionatul, ce se intampla in Grecia, e mult peste ce se intampla la noi..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează