INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Constantin Budescu, spectacol pe terenul echipei lui Alexandru Mitriță » Pasa de gol cu care i-a cucerit pe arabi

Constantin Budescu // foto: Twitter @ DAMAC_CLUB
Constantin Budescu // foto: Twitter @ DAMAC_CLUB

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 21:59 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 22:40

Constantin Budescu (32 de ani) a contribuit decisiv la primul gol înscris de Damac pe terenul lui Al Ahli, în victoria cu 3-1 din etapa 22 a campionatului Arabiei Saudite.

Titular la Damac pentru al patrulea meci consecutiv, Constantin Budescu a fost decisiv împotriva lui Al Ahli, ocupanta locului 4 în Arabia Saudită. Cu Alexandru Mitriță rezervă, Al Ahli a intrat în avantaj în minutul 13, prin Abdularahman Ghareeb

VIDEO. Constantin Budescu, pasă de gol în Al Ahli - Damac 1-3

Gazdele au condus până în minutul 55, când un moment de geniu al lui Budescu a deblocat apărarea lui Al Ahli. Budescu a reușit o pasă filtrantă pentru Mansour Hamzi, cu exteriorul, care l-a lăsat pe arab singur cu portarul advers. Hamzi nu a iertat, la Al Ahli s-a văzut astfel egalată.

Cinci minute mai târziu argentinianul Emilio Zelaya a adus-o pe Damac în avantaj cu un gol din penalty, iar imediat după Alexandru Mitriță a fost aruncat în joc. Schimbarea nu a dat însă roade, pentru că următorul gol a venit tot în poarta lui Al Ahli. Același Zelaya a punctat, în minutul 68, din pasa lui Hamzi.

Constantin Budescu a rezistat pe teren până în minutul 80, când a fost înlocuit cu Mohammed Harzan, dar până la final niciuna dintre echipe nu a mai înscris.

Damac rămâne penultima în Arabia Saudită, dar a obținut 3 puncte importante în încercarea de a evita retrogradarea. Al-Raed, echipa de pe locul 13, primul care asigură salvarea, are 25 de puncte.

VIDEO. Constantin Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!”

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Becali își freacă palmele » Budescu nu s-a adaptat în Arabia Saudită: „Are probleme, antrenorul nu l-a vrut!”

VIDEO Louis Munteanu, evoluție de senzație contra lui AC Milan! „Dublă” reușită de român + convocat pentru meciul cu Man și Mihăilă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1drag
1drag  •  07 Martie 2021, 10:24

El da niste pase geniale pentru ca vede jocul foarte bine, dar cred ca si portarul daca fugea la contraatacul asta il intrecea pe Budi (portarul echipei lui)..voi ati vazut cum veneau din urma fundasii echipei adverse??:)))) una peste alta este super talentat romanul nostru

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  07 Martie 2021, 06:37

Păi.....ziariști de carton...ieri spuneati că nu s a acomodat și vine la stână?

dakesis
dakesis  •  07 Martie 2021, 01:57

MBS vine de la Mamaliga cu Branza Stelemista?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează