INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACORD

Dorit de FCSB, Constantin Budescu se pregătește să semneze cu noua echipă: „Contract pe doi ani”

Constantin Budescu. Foto: ImagoImages
Constantin Budescu. Foto: ImagoImages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 10:20 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 11:21

Valeriu Răchită (51 de ani), apropiat al lui Costantin Budescu (32), susține că mijlocașul va încasa un milion de euro anual la echipa din Qatar la care merge odată cu despărțirea de Damac.

Constantin Budescu nu revine în România, acolo unde FCSB îl așteaptă cu brațele deschise. Budescu s-ar fi despărțit de Damac FC, echipa din Arabia Saudită pe care a ajutat-o să scape de retrogradare sezonul trecut, și va merge în Qatar. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani va încasa un milion de euro anual la noua sa echipă, potrivit spuselor lui Valeriu Răchită, apropiat al fotbalistului.

Constantin Budescu merge în Qatar: „Un milion de euro pe an”

„Ia un milion de euro pe an, pentru doi ani. I-am zis să stea acolo, să le ia banii arabilor, apoi să vină la Petrolul”, a declarat Răchită la Știrile ProTV.

Transferul lui Budescu în Qatar a fost anticipat de Mihai Stoica în urmă cu câteva zile.

Întrebat de un suporter pe pagina de Facebook a FCSB-ului dacă Budescu are șanse să revină la gruparea antrenată în prezent de Edi Iordănescu, MM a spus că mijlocașul ofensiv ani va pleca cel mai probabil în Qatar: „Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”.

Constantin Budescu a semnat cu Damac FC în luna februarie. A jucat 12 meciuri pentru formația saudită, în care a pasat decisiv de 4 ori.

Budescu mai avea un an de contract cu arabii de la Damac FC, iar patronul FCSB, Gigi Becali, spera ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea transfera. Se pare că viitorul fotbalistului e însă departe de București.

În România, Budescu a evoluat pentru Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu și FCSB.

Citeștem mai multe știri despre stranieri: 

Mircea Lucescu a dat lovitura » Cel mai scump transfer din mandatul său la Dinamo Kiev

Vlad Dragomir și-a găsit echipă! Cu cine a semnat fostul junior de la Arsenal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mehighms
mehighms  •  03 Septembrie 2021, 07:46
Postat de endeavour pe 02 Septembrie 2021, 14:14

Dream ***! Va asteptam in b unde va este locul! Voi traiti in bula voastra gigista stupida, de neam prost!

frustratule!

endeavour
endeavour  •  02 Septembrie 2021, 14:49
Postat de endeavour pe 02 Septembrie 2021, 14:14

Dream ***! Va asteptam in b unde va este locul! Voi traiti in bula voastra gigista stupida, de neam prost!

Chronic (iosif) gigisti scabrosi o sa muriti cu 10 ani mai devreme de atata ura pentru dinamo! ...cum sa vina băă, bidescu intr-o mocirla puturoasa ca fc fcsb!?

chronic
chronic  •  02 Septembrie 2021, 14:29

Intrasem pe articol in speranta ca l-a trasnferat fc coafor rin...ca tot li s-a ridicat interdictia....echipa in insolventa, dar li se permite sa creeze si mai multe cheltuieli, in loc sa dea banii la cei ce i-au creditat si incearca sa-i fure :)))))))))))))) asta e romania

Vezi toate comentariile (11)
Comentează