INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Contestat de fani, susținut de directorul lui PAOK: ”Răzvan, sunt cu tine până la capăt!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 16:38

Lucescu a fost contestat după 0-1 cu AEK, dar George Savvidis îl susține: ”Alții vor pleca, nu tu! Am făcut o promisiune”.

Răzvan Lucescu a mai pierdut o deplasare foarte importantă, 0-1 cu AEK, după 0-1 cu Olympiakos, și o parte din fanii lui PAOK îl contestă pe antrenorul în vârstă de 48 de ani.

Mai mult, în Grecia, au apărut zvonuri că ar putea fi înlocuit la alb-negri de sârbul Vladan Milojevici, fost la Panionios, acum la Steaua Roșie Belgrad. Dar susținerea șefilor clubului este totală.

"Răzvan, sunt cu tine până la capăt! Pot să accept o mie de comentarii, o mie de articole despre tine. Nu-mi pasă. Alții vor pleca, nu tu", a fost mesajul directorului George Savvidis, fiul patronului multimilionar Ivan Savvidis, afacerist și politician ruso-elen, membru în Parlamentul rus. "Înțeleg cum te simți. Dar eu și familia mea am făcut o promisiune. Răzvan, ești puternic".

Savvidis a mai scris pe Instagram: "Déjà vu 1985". Văzând un nou titlu de campioană la Salonic. Ar fi al 3-lea în istorie, la 33 de ani de la precedenta performanță. 

"Răzvan e un antrenor foarte bun, plin de cunoștințe și corect. Dar chimia grupului e ceva ce se construiește în timp"
Kyriakos Kyriakos, ofițer de presă PAOK

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează