INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Continuă Gâlcă în Spania? Unde poate antrena românul în viitor: "M-ar încânta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 12:10

Deși a salvat-o pe Espanyol de la retrogradare, Costel Gâlcă are șanse mici de a continua pe banca formației catalane.

Totuși, românul ar putea să continue să antreneze în Spania. Într-un interviu pentru presa iberică, românul ar spus că ar dor să antreneze la Real Zaragoza, formație din Liga a 2-a din Spania.

"Sper să pot antrena Real Zaragoza. M-ar încânta. Această poartă este deschisă. Mi-ar plăcea să fiu antrenor datorită suporterilor și pentru că am jucat acolo. Totuși, acum au un antrenor foarte bun.

Perioada ca antrenor la Espanyol a fost extrem de complicată. Am venit cu o idee de joc ofensiv și agresiv. Nu știu dacă voi continua. Trebuie să vorbesc cu cei din conducere și vom decide ce va fi mai bine. Oricum a fost o experiență pozitivă", a spus Gâlcă pentru El Periodico.

Gâlcă, 44 de ani, a evoluat în 24 de meciuri în 2003 la Real Zaragoza, formație unde a fost împrumutat timp de 6 luni de la Villarreal.

Cu cinci etape înainte de final, Real Zaragoza este pe locul 5, cu 60 de puncte, la 5 puncte de promovare. Locul 5 asigură calificarea la barajul pentru promovare.

Momentant, Lluis Carreras este antrenorul celor de la Real Zaragoza, dar pe 30 iunie îi expiră contractul.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează