INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - PANATHINAIKOS 2-0

Continuă marșul lui PAOK către titlu! Răzvan Lucescu exultă după succesul clar cu Panathinaikos: ”Strategia noastră a funcționat”

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2018 11:40

Răzvan Lucescu a trecut peste "accidentul" cu Vidi din Ligă și și-a recuperat cu PAOK șefia în Grecia, după încă o victorie (cu goluri Prijovici și Limnios, Toșca rezervă), 2-0, în derbyul cu Panathinaikos.

"Am avut o zi proastă atunci, nu putem câștiga totul. Am uitat însă ce-a fost, iar acum strategia noastră a funcționat și am învins după un joc foarte frumos. Important e că echipa a avut mereu un spirit extraordinar și învățăm să ne adaptăm riscurilor".

"Știți cât ne iubesc Comisiile din Atena"

Antrenorul român simte că PAOK s-a maturizat în acest sezon. "Aceste victorii ne dau încredere. E o situație ciudată să jucăm din trei în trei zile, dar asta ne întărește mult și ne ajută pentru viitor. Avem un grup în care fiecare îl ajută pe celălalt, nu sunt toți pregătiți sută la sută, dar e timp să ajustăm lucururile.

Dacă schimbăm ceva în fiecare zi, viața devine mai grea", a declarat Luce jr. Care nu s-a mai plâns de arbitraj. "Acum a fost perfect. Cu arbitri străini, jucătorii nu reacționează la fel. Arbitrii greci sunt de 10 ori sub o mai mare presiune decât alții. Nu încercați să scoateți cuvinte pentru care să ajung iar la Comisii în Atena! Știți cât ne iubesc".

8 victoriiîn primele 8 etape ale sezonului a reușit PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Are cea mai bună apărare din Grecia, 2 goluri primite, și al doilea atac după AEK, 14 marcate

"Vom face totul pentru a readuce titlul la Salonic, ne vom da și sufletul. Am dovedit că suntem un grup unit și am reacționat imediat. Mai avem însă multe bătălii până la final" Dimitris Limnios, atacant PAOK, autorul golului 2

"Nu trebuie să ne relaxăm, chiar dacă avem 6 puncte avans față de AEK și Olympiakos. Atromitos e doar la două în spatele nostru și trebuie să continuăm seria de victorii" Vieirinha, fundaș PAOK

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează