INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Contre între fotbaliștii români din Spania: "E singurul care a făcut asta în toate meciurile"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 10:32

Alin Toșca, fundașul lui Betis Sevilla, nu a uitat duelul cu Florin Andone și Deportivo din La Liga, când atacantul a avut o intrare dură, cu talpa, pe tibia sa (detalii AICI) și i-a transmis un mesaj acestuia.

"Ce să-i spun lui Florin? Să nu mă lovească, pentru că e singurul jucător care m-a lovit în toate meciurile pe care le-am jucat", a spus Toșca la TV Dolce Sport.

Fundașul l-a felicitat pe Costel Pantilimon, care va fi coleg cu Andone la Deportivo și este de părere că sunt mai mulți fotbaliști români care ar merita să joace în campionatele importante ale Europei.

"L-am felicitat și eu pe Panti, am auzit că a venit în Spania. Mă bucur foarte mult că a venit încă un jucător român în Primera și mi-aș dori din tot sufletul să vină cât mai mulți. Avem jucători valoroși și care merită să joace în campionatele tari", a adăugat fundașul lui Betis. 

Costel Pantilimon (30 de ani) a fost împrumutat pentru un sezon de la Watford la Deportivo la Coruna, în La Liga. Spaniolii l-au transferat pe Pantilimon, care ar urma să fie titularul postului de portar, după accidentarea lui Ruben Martinez.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează