INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

CORESPONDENȚĂ DE LA SALONIC // Marius Șumudică și Mircea Rednic, mesaje speciale pentru Răzvan Lucescu: „Îl respect enorm! E prietenul meu”

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 16:47

Răzvan Lucescu poate câștiga titlul cu PAOK Salonic astăzi. Are nevoie de un singur punct în meciul cu Levadiakos, programat la ora 19:00. Mircea Rednic și Marius Șumudică, doi dintre antrenorii în vogă, i-au transmis mesaje speciale.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre formația lui Răzvan Lucescu și atmosfera din oraș

PAOK - Levadiakos e liveTEXT AICI

Din Arabia Saudită, acolo unde ieri a obținut o nouă victorie cu Al Shabab, Marius Șumudică îi ține pumnii lui Răzvan Lucescu. 

„Am o relație foarte bună cu Răzvan, e prietenul meu. Sper să își încununeze munca de un an de zile. Pe mine familia Lucescu m-a marcat în viață. Tatăl lui e cel mai bun antrenor pe care l-am avut în carieră. Răzvan mi-a fost coleg de cameră, am trăit multe clipe frumoase împreună. Îl voi respecta mereu. Îi doresc din suflet să iasă campion.

Eu am trăit aceste clipe în România, el le va trăi în Grecia. Astăzi se va bucura cu toată suflarea din Salonic. Baftă multă!”, a declarat Șumudică pentru GSP.ro.

Rednic îi laudă performanța

„Răzvan a câștigat. Și anul trecut el a meritat să câștige titlul, dar au fost arbitrajele care au fost, interesele care au fost. PAOK merita ca joc și ca echipă. Răzvan a reușit să formeze o echipă puternică, e o atmosferă super la Salonic. Mă bucur pentru el și cred că astăzi va încheia și se vor liniști și ceilalți în Grecia.

Merită, a muncit mult, mă bucur pentru el. A făcut o imagine bună pentru antrenorii români, pentru România. Când ai bani și ai susținere poți să faci lucruri bune”, a declarat Mircea Rednic pentru GSP.ro. 

Vezi și:

PAOK SALONIC - LEVADIAKOS // Mircea Lucescu îi face galerie lui Răzvan la meciul decisiv pentru titlu! Cine mai vine să-l susțină pe „General” din România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează