INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAZUL TAMAȘ

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ISRAEL // UPDATE Noul avocat al lui Gabriel Tamaș a făcut apel! Decizia dată de judecători

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2019 20:51

Stoperul Gabi Tamaș (35 de ani) e arestat până duminică în Israel, la Petah Tikva, conform deciziei luate miercuri de judecători, după ce în noaptea de luni spre marți a fost surprins de poliție conducând cu 205 km/h în stare de ebrietate.

  • Corespondentul GSP.ro Beno David este în Israel și transmite ultimele informații despre situația fotbalistului român! Jurnalistul a fost prezent la Tribunalul din Petah Tikva la audierile lui Tamaș.
UPDATE 20:45

Apelul făcut de noul avocat al lui Gabriel Tamaș a fost respins. Există posiblitatea ca și vineri să încerce o acțiune, la un tribunal superior, dar șansele de reușită sunt mici. Vineri, ziua dinainte de Sabat, este o zi în care programul de muncă este redus semnificativ. Șansele teoretice nu sunt mari, iar Tamaș va fi reținut cel mai probabil până duminică la ora 12.

Tamaș riscă să rateze meciul din play-out dintre Hapoel Haifa și Hapoel Tel Aviv, de luni, ora 20:30. 

Știrea inițială

Hapoel Haifa, clubul lui Tamaș, nu se dezice de fotbalist și pare că nu va activa clauza prin care i-ar desface contractul din cauza derapajului bahic. 

De ultimă oră, patronul lui Hapoel Haifa, Yoav Katz, s-a sfătuit cu staff-ul administrativ al clubului și a luat decizia să-l dea afară pe avocatul care l-a reprezentat pe Gabi Tamaș la tribunal, după ce acesta nu a reușit să-l elibereze pe fundașul central român. 

Clubul israelian a numit un nou avocat, care din această dimineață și-a început activitatea în acest caz. Noul avocat încearcă astăzi să facă recurs la un tribunal superior cu speranța revenirii lui Tamaș acasă.

Conform surselor GSP.ro, soția lui Tamaș, Ioana, a plătit din buzunarul ei o sumă pentru eliberarea pe cauțiune, dar fotbalistul tot n-a putut fi scos din arest. 

Miercuri seară, în jurul orei 20:00, judecătorul a decis ca fotbalistul să rămână în custodia autorităților până duminică, după ce reprezentanții poliției au făcut recurs.

Poliția ar vrea astfel să-l dea exemplu negativ pe Tamaș, în calitatea lui de persoană publică. 

Cei de la Hapoel Haifa și fanii echipei speră că Tamaș, considerat cel mai bun străin care a fost vreodată la echipă, să fie eliberat în următoarele 24 de ore.

Citește și:

EXCLUSIV // UPDATE Gabi Tamaș, reținut până duminică! Răsturnare INCREDIBILĂ de situație în cazul fotbalistului român

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
2180581565331498
Maracine Gheorghe  •  30 Martie 2019, 10:11

Cred ca din aceasta cauza va chiama Grămadă....

126791918017681
Danezul Gramada  •  29 Martie 2019, 13:46

Ce conducere ***.A dat afara avocatul in loc ***.Pai daca merge in Arabia si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raikkonen79
raikkonen79  •  28 Martie 2019, 22:38
Postat de pol1tehnicaiasi pe 28 Martie 2019, 21:12

Nu exista baruri la Haifa :)

Exista....ba chiar sunt destul de multe.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează