INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Corsica terorii » Mutu a aterizat pe insula asasinatelor: secretarul general al clubului Ajaccio a fost ucis!

Poliţia investighează asasinatul lui Jacques Nacer +1   FOTO
Poliţia investighează asasinatul lui Jacques Nacer

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 22:00

Miercuri seară, Jacques Nacer, 49 de ani, a fost împuşcat de trei ori în cap de un individ mascat în propriul magazin, situat în centrul oraşului.

Adrian Mutu a semnat pe 2 ani cu Ajaccio, cîştigă un milion de euro pe sezon, dar Corsica sa este o insulă a asasinatelor, a terorii, a morţii. "Nu există stradă pe care să te simţi sigur. Pericolul te pîndeşte oriunde, oricînd", avertizează Corse Matin.

Miercuri seară, la ora 19:00, Jacques Nacer, secretar general al Consiliului de Administraţie al lui AC Ajaccio, dar şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Corsica de Sud, se pregătea să închidă magazinul său Ecce Uomo din 19 rue Fesch, chiar în centrul capitalei. Nu a mai avut timp.

Un individ mascat şi înarmat cu un pistol a deschis focul asupra lui. Trei gloanţe l-au lovit în cap, omorîndu-l. Ucigaşul plătit a dispărut apoi în întuneric, înainte să apară poliţia.

Lupta tot mai intensă dintre bandele criminale din Corsica mai făcuse o victimă şi pe 16 octombrie. Avocatul Antoine Sollacaro, o altă figură importantă a oraşului şi un apropiat al lui Alain Orsoni, preşedintele ACA, a fost şi el doborît de gloanţele mafiote în Ajaccio.

17 persoane au fost asasinate în Corsica în 2012, cu 4 mai puţine decît în 2011

10 persoane au supravieţuit după ce au fost împuşcate pe insulă în acest an

"Destinul tragic al lui Jacques Nacer suscită o emoţie puternică pe insulă. Corsica denunţă insuportabila violenţă ce seamănă nenorocire şi dezolare" (Comunicat AC Ajaccio)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ialucen
ialucen  •  16 Noiembrie 2012, 21:22

Italienii sunt niște brutali rudimentari suportați de europeni datorită istoriei și zonei strategice (din punct de vedere al activității economice muradre aducătoare de benefiicii dubioase dar grase).

vandersaar
vandersaar  •  16 Noiembrie 2012, 11:57

E foarte periculoasa Corsica, nu sunt doar francezi acolo, si nu ma refer la arabi, ci la alte nationalitati. E periculoasa Corsica ca si alte zone apropiate din Italia.

cezar.itoma
cezar.itoma  •  16 Noiembrie 2012, 10:04

Mutu are "prieteni" prin Serbia, Italia...astia in Franta sunt mici pe langa aia, se simte in siguranta, nu cred ca-si face probleme :)....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează