INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NUMIRE

Coşmarul lui Şumudică în Emirate: "Culorile clubului sînt roşu şi albastru, m-am nenorocit!" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 decembrie 2012 20:49

UPDATE Marius Şumudică şi-a exprimat primele impresii după ce a semnat cu Al Shaab. Antrenorul a fost şocat să constate că noua sa echipă are culorile Stelei, roşu şi albastru. :)

"Am semnat contractul, am văzut nişte case, am văzut antrenamentul condus de un secund. Acum sîntem la Al Ain, jucăm mîine cu echipa lui Oli şi a lui Rădoi. Trebuie să fac anumite forme legate de viză şi nu pot sta pe bancă. N-avem nici o şansă la Cupă, avem un singur punct şi sîntem pe ultimul loc în grupă.

Din meciurile pe care le-am văzut, sînt jucători de calitate, dar sînt şi probleme. Erau vişinii trandafirii pe care i-am primit. Culorile clubului sînt roşu şi albastru, m-am nenorocit!", a spus Şumudică pentru Dolce Sport.

-------------

Marius Şumudică a fost prezentat azi oficial la Al Shaab, unde va avea un salariu anual de 200.000 de dolari.

Oficialii echipei i-au oferit un buchet de trandafiri fostului antrenor rapidist fericiţi că acesta a semnat contractul.

Şumi va debuta vineri tocmai împotriva lui Al Ain, echipa românilor Olăroiu şi Rădoi, în Cupa Emiratelor.

"Al Shaab se bate în subsolul clasamentului, pentru evitarea retrogradării, sper s-o pun repede pe picioare şi s-o scot din situaţia asta. Aş vrea să rămîn cît mai multă vreme în zona Golfului pentru că este foarte ok financiar", a spus Şumudică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
amicu
amicu  •  29 Decembrie 2012, 01:47
Postat de robotzel pe 28 Decembrie 2012, 19:45

cred ca ai gresit si ai vrut sa scrii de fapt ca F CRapid este cancerul fotbalului romanesc. tu esti de parere ca este mai de condamnat Steaua ca si echipa aparuta pe timpul comunismului sau F CRapid echipa vezi tu doamne "aristrocrata" care s-a dat cu comunistii? Sunteti doar niste nulitati frustrate.

invata istorie si o sa iti dai seama care a fost treaba cu comunistii. Daca ti-e lene sa citesti, iti recomand filmul "lumini si umbre"

robotzel
robotzel  •  28 Decembrie 2012, 19:45
Postat de tigruzzu pe 28 Decembrie 2012, 01:43

Câtă dreptate ai! Și ce frustrați sunt ovinii din cauza lui Șumudică!!!! Și încă o dată: 5TEAUA = CANCERUL FOTBALULUI ROMÂNESC !

cred ca ai gresit si ai vrut sa scrii de fapt ca F CRapid este cancerul fotbalului romanesc. tu esti de parere ca este mai de condamnat Steaua ca si echipa aparuta pe timpul comunismului sau F CRapid echipa vezi tu doamne "aristrocrata" care s-a dat cu comunistii? Sunteti doar niste nulitati frustrate.

tigruzzu
tigruzzu  •  28 Decembrie 2012, 01:46
Postat de flo31 pe 28 Decembrie 2012, 00:41

AUZI TOVARASE DAR DIN CE STIU EU SI oli k marele mirel radoi sunt pe la arabi ....de aia nu zici nimic,aia dc sau dus acolo ?????asa k ii durea capul k ii injura unu si-altu nu??,dupa parerea ta kred k asa o fi......daca maine ti-ar da Copos sau Badea de la Dinamo dublu fata de cat castigi tu acum ce zici ai putea lucra pentru ei????styu raspunsul tau nu tradezi steaua niciodata):):):):):):)

:-))))))))))))))))) Ți-ai bătut joc de sărmanu prostan...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează