INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FUNDAŞUL DREPTA NU VINE LA POLI TIMIŞOARA

Cosmin Contra îşi prelungeşte contractul cu Getafe

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Cosmin Contra a anunţat că s-a înţeles cu Getafe pentru prelungirea contractului cu un sezon. Actualul acord al fundaşului român (32 de ani) cu clubul spaniol, unde-i din 2005, expiră în vară.

Mai multe detalii pe ifotbal.ro!

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (4)
 •  06 Aprilie 2008, 12:39

hahahaha...erau parca niste umflati de culoare care il dadeau sigur din vara la timisoara. incredibil cat poate sa va minta desteptul ala...si voi inghititi orice basina a grasanului. au ajuns sa va conduca ccrapistii...huoooooo...nu aveti caracter.

 •  06 Aprilie 2008, 12:35

ERA DE INTELES CA NU VA VENI LA TIMISOARA FIINDCA NU A VRUT SA AIBA DE A FACE CU SIMULACRUL DE CAMPIONAT DE LA NOI.O SA VINA LA FEL CA GANEA LA SFARSIT CAND NU-L MAI TIN BALAMALELE SI NOI ATUNCI O SA-L LAUDAM PENTRU CE A FACUT CONTRA IN FOOTBALUL SPANIOL ,PARDON ROMANESC.ASTA E FIINDCA NU AVEM O TARA PERFORMANTA TREBUIE SA NE FACEM PUBLICITATE PRIN EI SAU COSTEL BUSUIOC FIINDCA LA NOI DACA VIN STRAINII ESTE JALE ISI RUP MASINILE...VEZI CE AU SCRIS FRANCEZII DE NOI LA SUMITUL NATO

 •  06 Aprilie 2008, 11:11

kakatule sa ramai acolo definitiv !!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează