INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE

Cosmin Contra: "Mă simt mult mai bine cu noul antrenor!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Fundaşul român Cosmin Contra a afirmat că jocul lui Getafe s-a schimbat în bine după numirea lui Michel şi el este mulţumit de noul tehnician al echipei, potrivit ediţiei online a cotidianului spaniol Marca.

"Am jucat bine cu Mallorca, am dominat şi ne-am creat ocazii. Am făcut totul pentru a câştiga, dar am primit prea uşor golurile şi nu am câştigat punctele. Sperăm ca pe viitor jocul să devină tot mai bun. Au mai rămas patru etape şi următorul meci este pentru noi ca o finală de Liga Campionilor. Vrea ca fanii să ne sprijine cât mai mult", a spus Contra.

Echipa este pregătită în prezent de Michel, fost jucător la Real Madrid, care l-a înlocuit în funcţie pe Victor Munoz.

Getafe ocupă locul 17 în campionat, iar fundaşul român spune că jucătorii grupării spaniole nu trebuie să fie pesimişti în privinţa şanselor de salvare de la retrogradare. "Situaţia nu este cea mai bună, dar nu trebuie să ne lamentăm. Trebuie să corectăm erorile şi să facem tot posibilul ca adversarii să aibă mai puţine ocazii. Noi ne dorim să câştigăm toate cele patru partide, nu ne facem alte calcule. Acum suntem mai liniştiţi şi vom avea mintea limpede. Eu mă simt mult mai bine cu tactica noului antrenor. A schimbat puţin sistemul, există mai multă mobilitate şi posesie în joc", a afirmat fundaşul român.

Gruparea spaniolă este la egalitate de puncte cu Gijon, care ocupă primul loc retrogradabil.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează